6 evőkanál édesítőpor
250 g csokoládé
4 db tojás
100 g 0 %-os túró
10 g kukoricaliszt
1 csipetnyi só
Melegítsd elő a sütőt 180°C-ra (6-os hőfokozat).
Olvaszd meg a csokoládét forró gőz fölött.
Törd föl a tojásokat.
Verd fel a tojássárgáját a Canderel Green-nel együtt, amíg világos nem lesz. Add hozzá a kukoricalisztet, túrót, sót, és végül az olvasztott csokoládét.
Verd sűrűre a tojásfehérjét, majd fokozatosan keverd a tortakeverékbe. Vajazz és lisztezz meg egy mély tortaformát.
Süsd 10-15 percig 180°C-on (6-os hőfokozaton).
Hagyd kissé kihűlni, majd vedd ki a formából.
A tésztához a lisztet a sütőporral, egy csipet sóval, a kakaóval összekeverjük jó alaposan. A fehérjét a 6 dkg cukorral kemény habbá verjük. A sárgájákat 15 dkg cukorral habosra...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAdd all of the dry ingredients to a large bowl and whisk together. In a separate medium-sized bowl, whisk together all of the wet ingredients. Pour the wet ingredients into the d...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkeszitem a piskota lapokat : Feher lap : 2 tojas,10 dkg.cukor,10 dkg.liszt,4 ek.viz,fel tasak sutopor Kakaos lap : 2 tojas,10 dkg.cukor,4 ek.viz,8 dkg.liszt,2 dkg.kakao,fel s...
Elkészítési idő: 2 ora Nehézség: NehézTészta: A lisztet, sütőport, kakaót és pudingot elkeverjük. A keveréket két részre osztjuk. A vajat a porcukorral habosra verjük, hozzáadjuk a tojást és alaposan elkeverjük. Ehhe...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Nehéz