6 evőkanál édesítőpor
250 g csokoládé
4 db tojás
100 g 0 %-os túró
10 g kukoricaliszt
1 csipetnyi só
Melegítsd elő a sütőt 180°C-ra (6-os hőfokozat).
Olvaszd meg a csokoládét forró gőz fölött.
Törd föl a tojásokat.
Verd fel a tojássárgáját a Canderel Green-nel együtt, amíg világos nem lesz. Add hozzá a kukoricalisztet, túrót, sót, és végül az olvasztott csokoládét.
Verd sűrűre a tojásfehérjét, majd fokozatosan keverd a tortakeverékbe. Vajazz és lisztezz meg egy mély tortaformát.
Süsd 10-15 percig 180°C-on (6-os hőfokozaton).
Hagyd kissé kihűlni, majd vedd ki a formából.
http://www.stylemagazin.hu/hir/Edes-iz-cukor-nelkul-termeszetesen/5040/stylelife/szabadido/gasztronomia/
A vajat felolvasztjuk, és hagyjuk kihűlni. Megpucoljuk, kimagozzuk az almát, és nagyon keskeny cikkekre aprítsuk. Egy adagot félreteszünk a díszítéshez. A tojásfehérjéből csipetn...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kekszet darált le, vagy tördelt apróra és keverd össze a darált dióval. Én egy részét ledarálom, egy részét apróra töröm és így szeletelés után nagyon guszta lesz. A cukrot és a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű- A tojásfehérjét a nyírfacukorral kemény habbá verjük. - A mákot, a diót, a kókuszreszeléket és a tojássárgáját hozzáadjuk. - Óvatosan összeforgatjuk, majd a sütőpapírral béle...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: NehézA külön recept szerint elkészített piskótatekercs után a következőképpen készítjük el a krémet: kevés hideg tejjel simára keverjük a pudingport, a cukrot, fahéjat, vaníliát és a to...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű