6 evőkanál édesítőpor
250 g csokoládé
4 db tojás
100 g 0 %-os túró
10 g kukoricaliszt
1 csipetnyi só
Melegítsd elő a sütőt 180°C-ra (6-os hőfokozat).
Olvaszd meg a csokoládét forró gőz fölött.
Törd föl a tojásokat.
Verd fel a tojássárgáját a Canderel Green-nel együtt, amíg világos nem lesz. Add hozzá a kukoricalisztet, túrót, sót, és végül az olvasztott csokoládét.
Verd sűrűre a tojásfehérjét, majd fokozatosan keverd a tortakeverékbe. Vajazz és lisztezz meg egy mély tortaformát.
Süsd 10-15 percig 180°C-on (6-os hőfokozaton).
Hagyd kissé kihűlni, majd vedd ki a formából.
http://www.stylemagazin.hu/hir/Edes-iz-cukor-nelkul-termeszetesen/5040/stylelife/szabadido/gasztronomia/
1. Elkészítjük a piskótát 2. A tejszínt kemény habbá verem a fixálóval, majd folyamatosan adom hozzá a mascarponét. Hozzáadom a cukrokat, és az egyik lime levét. Ráegyengetjük a p...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA tésztához a vajat a cukorral és a sóval kikeverjük. (Én lyukas közepű fakanalat használtam hozzá.) Hozzáadjuk a lisztet és a tojás sárgákat, és a lehető legkevesebb mozdula...
Elkészítési idő: 62 perc Nehézség: KönnyűTehát: A tej egy részét feltesszük forrni,a másik részében feloldjuk a keményítőt és a pudingport- tudjuk,hogy a pudingpor is egyfajta keményítő - és a szokásos módon pudingkrémet...
Elkészítési idő: 2 Nehézség: Könnyű