6 evőkanál édesítőpor
250 g csokoládé
4 db tojás
100 g 0 %-os túró
10 g kukoricaliszt
1 csipetnyi só
Melegítsd elő a sütőt 180°C-ra (6-os hőfokozat).
Olvaszd meg a csokoládét forró gőz fölött.
Törd föl a tojásokat.
Verd fel a tojássárgáját a Canderel Green-nel együtt, amíg világos nem lesz. Add hozzá a kukoricalisztet, túrót, sót, és végül az olvasztott csokoládét.
Verd sűrűre a tojásfehérjét, majd fokozatosan keverd a tortakeverékbe. Vajazz és lisztezz meg egy mély tortaformát.
Süsd 10-15 percig 180°C-on (6-os hőfokozaton).
Hagyd kissé kihűlni, majd vedd ki a formából.
Vízgőz fölött egy tálban melegítjük a vízzel elkavart zselatint, amíg átlátszó nem lesz. Ekkor beletesszük a mézet és a margarint, ha elolvadt, beleöntjük a porcukor közepébe. Kaná...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTÉSZTA ..piskótát készítünk. pudingot megfőzzük a kikevert krémmel összevegyítjük a tortát felszeljük megkenjük a krémmel díszítjük .
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA tjásfehérjéket a cukorral habbá verjük, majd beleforgatjuk a diót és a lisztet, majd csomómentesre keverjük a masszát. 23 cm-es tortaformában 5 lapot sütünk előmelegített sütőben...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű.tészta TOJÁSOKAT KETTÉ VÁLASZTJUK...A SÁRGÁKAT JÓL KIKEVERJÜK A CUKORRAL...A FEHÉRJÉT KEMÉNY HABBÁ VERJÜK...A KIKEVERT SÁRGÁKHOZ HOZZÁADJUK A LISZTET MAJD ÓVATOSAN BELEFORGATJUK...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű