150 g diabetikus édes omlós keksz
100 g vaj
1 tk rum aroma
750 ml natúr joghurt (2 nagy doboz)
250 g áfonya
150 g nyírfacukor por
1 csomag (20g) zselatin
A kekszet daráljuk le. A vajat olvasszuk fel, és egy tk rum aroma társaságában keverjük el a darált keksszel. Az egészet simítsuk el egy 18 cm-es kapcsos tortaforma alján. (Jól nyomkodjuk le és tegyük be a hűtőbe).
A megmosott áfonyát turmixoljuk össze az egyik doboz joghurttal és a nyírfacukorral. A joghurt másik felét keverjük össze a zselatinnal és melegítsük addig, míg teljesen össze nem olvad. Ezután csak össze kell keverni a kettőt, és a kekszes alapra önteni. Mehet vissza a hűtőbe néhány órára dermedni.
A piskóta elkészítése: 1. A tojásokat ketté vesszük, a lisztet átszitáljuk, a sütőt előmelegítjük 180 °C – ra. 2. A tojásfehérjéket kemény habbá verjük a cukorral. 3. A tojássár...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Közepeshttp://sutitakarok.cafeblog.hu/2014/03/25/oreos-sajttorta/
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojássárgákat a tejet és a cukrot felfőzzük,a zselatint kevés tejjel gőz fölött felolvasztjuk. Mikor mindkettő langyos össze vegyítjük. -Felverem a tejszínhabot a habfixáóval...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA rizsből, 2 evőkanál cukorból, vaníliás cukorból, sóból 1 l tejjel tejberizst főzünk. Mikor már majdnem kész, hozzáadjuk a megmosott mazsolát is, és az egészet teljesen ki...
Elkészítési idő: 65 perc Nehézség: Könnyű