8 db zsemle
30 dkg sonka szalámi
4 db főtt tojás
2 fej lila hagyma
3 db csemege uborka
2 dl tejföl
20 dkg tömlős sajt
1 dl tej
só
őrölt bors
A zsemlék tetejét levágjuk, a belsejüket kikaparjuk és egy tálba tesszük. A főtt tojást, a sonkát, a szalámit, a lila hagymát és a csemege uborkát felkockázzuk és a zsemléhez adjuk a tömlős sajttal együtt.
Sózzuk, borsozzuk, majd a zsemlék belsejét ecsettel megkenjük tejjel és beletöltjük a masszát.
Olajjal kikent tepsibe tesszük és előmelegített sütőben 20 perc alatt ropogósra sütjük.
A hagymákat megpucolom, és minél kisebbre felaprítom. Az olajon megfuttatom, hagyom összeesni. Hozzá adom a mézet vagy édesítőt, és a csokorba kötött zöldfűszereket. Én nem szerete...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézKeverjük össze a cukrot a kakaóval egy kisebb lábasban majd öntsük hozzá a tejet és kavarjuk jól össze, tegyük fel főni, lassú tűzön főzzük, közben kavargassuk addig ameddig a cuko...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA hozzávalókat összekeverjük, majd a kókuszolajjal kikent szendvicssütőbe egyengetjük.
Elkészítési idő: negyed óra Nehézség: KönnyűA céklát és a sárgarépát lereszeljük, hozzáadunk egy kis fej apróra vágott vöröshagymát, ízesítjük. Beleütünk egy tojást és hozzákeverünk annyi zsemlemorzsát, hogy jól formálható m...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű