menu

Családireceptkönyv.hu

Édes krumpli,cukkinis mártogatós


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Valamennyi édes krumpli
oliva olaj
rozmaring

bors
görög joghurt
metélőhagyma citromlé

Cukkini, fél csésze reszelt parmezán,1 csésze pankó,1 tk bazsalikom,1 tk fokhagymapor,só, bors,2 tojás

Elkészítés:


Édes krumplit meg,pucolom,mártogatásra vágom.2 tk. olivaolajjal meglocsolom,1 tk rozmaringgal,1 kk sóval,1 kk borssal összekeverem.
Sütőpapírra kiteszem sorba őket,220 fok,25 perc.

1 csésze görög joghurtot 1 tk citromlével,1 tk metélőhagymával,sóval,borssal összekeverem.

Fél csésze reszelt parmezán,1 csésze pankó,1 tk bazsalikom,1 tk fokhagymapor,só, bors, összeeverem. A cukkinit 2 felvert tojásba forgatom,bele a szárazba,így a sütőpapírra.220 f 20 perc

Édes krumpli,cukkinis mártogatós

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Rák elleni szer
Rák elleni szer

Az egészet össze kell alaposan keverni, amíg homogén lesz. Ezután minden étkezés előtt 30 perccel egy kiskanállal kell belőle fogyasztani magában, esetleg ízesítetlen gyógyteával....

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Szilvia
ARANYGALUSKA VANÍLIASODÓVAL
ARANYGALUSKA VANÍLIASODÓVAL

A szobahőmérsékletű lisztet egy tálba szitáljuk. A tejet kézmelegre melegítjük, elmorzsoljuk benne az élesztőt, hozzáadjuk a cukrot, és felfuttatjuk. A vajat felolvasztjuk, a tojá...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar A sertéshús felhasználása
A sertéshús felhasználása

.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Diána
Ragacsos, csípős karfiolrózsák
Ragacsos, csípős karfiolrózsák

Szedjük rózsáira a karfiolt, ha nagyok, akkor vágjuk félbe vagy negyedeljük. Mossuk meg, hagyjuk lecsepegni, de nem árt, ha kicsit nedves marad. Tegyünk egy nagyobb edénybe a liszt...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk