Csirkemell
Húsos baconszeletek
Sajt
Olívaolaj
A csirkét kis, vékony szeletkékre vágjuk. A tepsi aljára olívaolajat öntünk. A csirkeszeletek mellé sajtszeleteket teszünk és az egészet két-két szelet baconbe tekerjük. Előmelegített sütőben megsütjük.
Itt éppen bulgurral és hagymán párolt sárgarépával tálaltam, de nagyon jól illik hozzá a krumplipüré is.
Az enyhén sózott csirkecombokat tűzálló tálba rakjuk, rákarikázzuk a hagymát és megszórjuk a liszt, pirospaprika, bors és só keverékével. A tejfölben elkeverünk egy evőkanál olaj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA makarónit sós vízben kifőzzük. Az olajon megpirítjuk a hagymát, a pirospaprikát és az apróra vágott csirkemellet, kevés paradicsomlével addig párolunk, míg puha nem lesz. Megs...
Elkészítési idő: 35-40 perc Nehézség: KönnyűPadlizsánt megmossuk, hosszában felszeleteljük, sózzuk, majd szűrőbe rakjuk. A csirkemell filéket elfelezzük hosszában, majd kettévágjuk, sózzuk. Fehéredésig mindkét oldalát megsüt...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesAz aszalt szilvát 1 dl száraz vörösborba áztatjuk. A sajtot lereszeljük, összekeverjük a tojással és az őrölt szerecsendióval. A pulykamellet úgy szeleteljük, hogy 2 db 2...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű