30 dkg csirkemell
40 dkg erdei gomba
3 gerezd fokhagyma
1 csokor friss zöldpetrezselyem
1,5 dl főzőtejszín
1 evőkanál édes mustár
2 evőkanál rizsliszt
1 teáskanálnyi tárkony
só, bors
olaj
A húst felszeleteljük és kevés olajon pirítani kezdjük. 3-4 percen át sütjük, majd hozzáadjuk a gombát A főzőtejszínbe keverjük a mustárt és a rizslisztet. Simára keverjük, majd hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és a felaprított petrezselymet is. Amikor a hús és a gomba már majdnem megsült, leöntjük vele és fűszerezzük. Lassú tűzön főzzük, amíg besűrűsödik. Folyamatosan kavargatjuk, hogy ne csomósodjon be.
A húsokat megmossuk, átkenjük sóval és borssal, kiolajozott tepsibe tesszük. A paradicsomlébe keverjük a fűszereket, adunk hozzá 4 evőkanál olajat és a tetejére öntjük, megszórjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst megtisztítjuk, körben bedörzsöljük sóval és borssal. A bőrt óvatosan fellazítjuk, és alá töltjük a kis lyukú reszelőn lereszelt, sóval, szerecsendióval ízesített sajt 2/3 ré...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA pulykacombokat megmosom, szárazra törlöm.Sóval,borssal bedörzsölöm és beirdalom.A tepsit kikenem zsírral beleteszem a combokat, a rozmaringot és öntök alá kb egy ujjnyi vizet.Lef...
Elkészítési idő: kb 3 óra Nehézség: KözepesA tésztát feltesszük főzni. Az édes chiliszószt összeforraljuk a narancslével és a gyömbérrel. A hús 1-2 cm-es kockákra vágjuk, az olivaolajon egy wokban megpirítjuk, majd a fokh...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű