30 dkg csirkemell
40 dkg erdei gomba
3 gerezd fokhagyma
1 csokor friss zöldpetrezselyem
1,5 dl főzőtejszín
1 evőkanál édes mustár
2 evőkanál rizsliszt
1 teáskanálnyi tárkony
só, bors
olaj
A húst felszeleteljük és kevés olajon pirítani kezdjük. 3-4 percen át sütjük, majd hozzáadjuk a gombát A főzőtejszínbe keverjük a mustárt és a rizslisztet. Simára keverjük, majd hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és a felaprított petrezselymet is. Amikor a hús és a gomba már majdnem megsült, leöntjük vele és fűszerezzük. Lassú tűzön főzzük, amíg besűrűsödik. Folyamatosan kavargatjuk, hogy ne csomósodjon be.
A csirkemellet vékony csíkokra, a fokhagymát nagyon apróra vágtam. Egy serpenyőben felolvasztottam a vajat, megpirítottam rajta a csirkemell csíkokat. Ízesítettem sóval, őrölt f...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFeldaraboljuk a csirkét és forró olajon megpirítjuk. Amikor már szép pirosak a húsdarabok, lehúzzuk a tűzről, sózzuk, borsozzuk és egy kevés paprikával megszórjuk. A hámozatlan fok...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húsokat sózzuk és borsozzuk, majd átkenjük olívaolajjal és beleforgatjuk a parmezánba. Ezt követően minden húst betekerünk 1-2 szelet baconbe. Ha a bacon szeletek kicsik, akkor t...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA combokat mossuk, és leszárítjuk. Egy tálba beletesszük a fűszereket, olajat, az áttört fokhagymát és felkockázott vöröshagymát is, elkeverjük, ebbe a húsokat beleforgatjuk, állni...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű