4 adag bundához::
6 ek liszt
1 ek olaj
1 tojás
1 egész csirkemell
csipet só
pici víz
1,5 kk sütőpor
Mázhoz: ketchup, chiliszósz(erős pista), méz 3-4 ek, szezámmag
Elkészítés: A húst felcsíkozzuk. Egy tálba beletesszük a hozzávalókat (liszt, só, tojás, olaj, sütőpor, víz), és sűrű masszát készítünk. Beleforgatjuk a husit. Elkészítjük a mázat. A húst bő, forró olajban aranybarnára sütjük, majd a mázba forgatjuk és megszórjuk szezámmaggal. Jó étvágyat.
Zöldborsós rizzsel és káposztasalátával tálaljuk.
1. Egy serpenyőben, egy kanál olívaolajon fonnyaszd kb. 20 másodpercig a felaprított fokhagymát, majd add hozzá a megmosott spenótot, sózd és borsozd meg. Kb. egy perc alatt kész,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tojásokat megfőzzük és a paprikával, paradicsommal és újhagymával együtt szeletekre vágjuk. 2. A csirkemellet szétnyitottam, kiklopfoltam szárnyas fűszerkeverékkel, sóval é...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA fűszereket ízlés szerinti mennyiségben keverjük össze. A combokat vágjuk ketté, majd alaposan dörzsöljük be az összekevert fűszerkeverékkel, és hagyjuk pár órát (v. egy egész...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megmosott csirkemellet szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk és oregánóval ízesítjük. A fokhagymát lereszeljük, elkeverjük a mézzel, a citromlével, a balzsamecettel és ráöntjük...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű