menu

Családireceptkönyv.hu

Hagymás, gombás máj karalábé ágyon


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Hozzávalók:


50 dkg csirkemáj
50 dkg gomba
1 lila- vagy vöröshagyma
5 dkg zsír (mindegy milyen)
1 csokor zöldpetrezselyem
törött bors


a körethez:
4 zsenge karalábé
törött bors


Elkészítés:


A vékony szeletekre vágott hagymát üvegesre fonnyasztjuk a zsírban. Hozzáadjuk a felszeletelt gombát. Zsírjára pirítjuk. Ekkor adjuk hozzá a csíkokra vágott májat. Megszórjuk törött borssal és finomra vágott zöldpetrezselyemmel. Nem sózzuk, csak a tálaláskor, nehogy a máj megkeményedjen. Készre sütjük. A karalábét spirál vágóval spagetti méretű csíkokra vágjuk. Sózzuk, borsozzuk és így nyersen, frissen, roppanósan kínáljuk a hagymás, gombás máj mellé.

Trükkök, tippek, praktikák:


http://panitakedvencei.blogspot.hu/2016/03/hagymas-gombas-maj-karalabe-agyon-paleo.html

Hagymás, gombás máj karalábé ágyon

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Veres Gabi
Marokkói citromos csirke arab lepénnyel
Marokkói citromos csirke arab lepénnyel

A fűszereket mozsárban összetöröm. Bedörzsölöm a hússzeleteket, leöntöm egy deci olajjal, és félreteszem pár órára pácolódni. A hagymákat cikkekre vágom. Két evőkanálnyi olajon, hi...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Zsuzsa
Fűszeres mártásban sült csirkecomb, -mell
Fűszeres mártásban sült csirkecomb, -mell

A húst mossuk, leszárítjuk, vagy lebőrözzük - ez ízlés kérdése. A mártást összekeverjük a hozzávalókból. Egy tepsi aljára egyenletesen elszórjuk a vékony karikára szelt (gyalult)...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Noémi
Chilis mézes csirke szárnyak
Chilis mézes csirke szárnyak

A húsokat szárnyas fűszer sóval kissé bekenjük A pác hozzávalóit egy tálban összekeverjük és ráöntjük a szárnyakra,majd egy zacskóba tenni és 2 -3 órára pihentetjük a páclébe....

Elkészítési idő: 90 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hajni
Olasz csirkecomb
Olasz csirkecomb

A combokat sózd, szórd meg oregánóval és rozmaringgal, majd fél óra pihentetés után az olajon mindkét oldalukat süsd kissé pirosra, végül a csirkedarabokat fektesd egy tűzálló tál...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk