Hozzávalók:
50 dkg csirkemáj
50 dkg gomba
1 lila- vagy vöröshagyma
5 dkg zsír (mindegy milyen)
1 csokor zöldpetrezselyem
törött bors
só
a körethez:
4 zsenge karalábé
törött bors
só
A vékony szeletekre vágott hagymát üvegesre fonnyasztjuk a zsírban. Hozzáadjuk a felszeletelt gombát. Zsírjára pirítjuk. Ekkor adjuk hozzá a csíkokra vágott májat. Megszórjuk törött borssal és finomra vágott zöldpetrezselyemmel. Nem sózzuk, csak a tálaláskor, nehogy a máj megkeményedjen. Készre sütjük. A karalábét spirál vágóval spagetti méretű csíkokra vágjuk. Sózzuk, borsozzuk és így nyersen, frissen, roppanósan kínáljuk a hagymás, gombás máj mellé.
A csirkemellet felszeleteltem es fuszereztem Elore lisztbe martottam,majd tojasba aztan zsemlemorzsaba Kozepes tuznel kisutottem A rizset keves olajban megparoltam,felontottem a...
Elkészítési idő: 1 ora Nehézség: KözepesA csirkemájat megtisztítjuk, nagyobb darabokra vágjuk és egy kicsit előfőzzük. A vizet leöntjük róla és hagyjuk kihűlni. A tojások felét keményre főzzük. Megtisztítjuk és nagyob...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz egész csirkét tetszés szerint fűszerezzük én most csak ételízesítőt használtam,sót és borsot.A tepsit kizsírozzuk. A töltelékhez valókat csak összekeverjük és megtöltjük a csir...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemelleket enyhén kiklopfoljuk (ha ketté vágjuk, nem kell klopfolni) és egy éjszakára fokhagymás tejbe tesszük. Egy szögletes, magasabb oldalú tűzálló tálat kivajazunk, majd...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű