- 60 dkg liszt
- 50 dkg margarin
- 10 dkg reszelt sajt
- 3 dl tejföl
- 4 tk. só
- köménymag
A lisztet összegyúrjuk a margarinnal, sóval és annyi tejföllel, amennyit felvesz. Ujjnyi vastagra nyújtjuk.
A tetejére reszelt sajtot és köménymagot szórunk, majd a kívánt méretű rudacskákra vágjuk.
A sütőt előmelegítjük, majd tepsiben, sütőpapíron 200 °C-on aranybarnára sütjük.
No miután jól megpucoltam azt a répát és a zellert, mindkettőt lereszeltem, a sajttal együtt. A sajtkrémet hozzányomom, majd annyi tejföllel összekevertem, amennyivel még nem lett...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKimerem a liszteket es egy talban osszekavarom. Hozza adom a búzacsírát is. A kenyersutogepben, eloszor beleontom a langyos vizet,az olajat, es a citrom levet. Utana teszem a ta...
Elkészítési idő: 3 ora Nehézség: Könnyű1. Egy tálba beletesszük a forró vizet. Jó meleg legyen, de nem kell forrónak lennie. Én a csapból engedem a meleg vizet hozzá. 2. Hozzáadjuk az étolajat, majd az italport, egys...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kiflit felkarikázom, s leöntöm 6 dl frissen forralt tejjel. Egyben szoktam forralni az összes tejet, s így a másik 6 dl tejből elkészítem a tasakon lévő leírás szerint a puding...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű