- pita
- fokhagyma
- olaj
- só
- salátakeverék
- feta sajt
Elkészítjük ízlés szerint a salátát.
A zúzott fokhagymát, kevés sóval és olajjal összekeverjük.
A pitát megpirítjuk (akár kenyérpirítóba, akár serpenyőben) és jól bekenjünk a fokhagymás olajjal. A pia belsejében feta sajtot rakunk. Melegen tálaljuk.
A kenéshez nem jó az ecset, kiskanalat használjunk.
A zsemlék tetejét levágjuk, a belsejüket kikaparjuk és egy tálba tesszük. A főtt tojást, a sonkát, a szalámit, a lila hagymát és a csemege uborkát felkockázzuk és a zsemléhez adjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKevés olajon megpirítjuk a karikára vágott kolbászt. Ha már szépen kisült a zsírja, hozzáadjuk a szeletelt lilahagymát, és folyamatos kevergetés mellett dinszteljük. Beleszórjuk a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz almákat megmosom, meghámozom és lereszelem, majd 2 evőkanál eritrittel addig főzöm, amíg elfő a leve, majd a végén hozzákeverem a pudingport és azzal is még azzal is megforralom...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz