20 dkg étcsokoládé
35 dkg mascarpone
2,5 dl tejszín
A csokoládét vízgőz fölött felolvasztottam, majd hagytam, hogy szobahőmérsékletre hűljön. Ezután a szintén szoba-hőmérsékletű mascarponéval alaposan elkevertem, a sajtkrémet kanalanként adtam a csokihoz.
A tejszínt kemény habbá vertem, a nagy meleg miatt most adtam hozzá egy habfixálót, végül a csokis krémbe forgattam. Hűtőbe tettem dermedni.
A rizst a tasakon lévő leírás szerint puhára főzzük (mivel ez kb 40-45 perc, így ezzel kell kezdeni). Ezután alaposan lecsepegtetjük, majd kihűtjük. A zöldségeket megtisztítjuk, m...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA feltéthez: - 3-4 db virsli (én a roppanós bécsi virslit használtam) -pizzakrém,ízlés szerint pizza fűszerkeverék. -15dkg kockázott bacon -10 dkg kolbász -10 dkg trapista saj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA rántás a magyar konyha specialitása, különleges, magyaros ízt ad az ételnek. Rántást lisztből készítünk valamilyen zsiradékkal, levesek, főzelékek sűrítésére, ízesítésére....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű