6 ek liszt (amennyit a tojás felvesz)
1 tojás
1 mk só
Összegyúr
csipked
Gyúrunk a lisztből nem nagyon kemény tésztát, vékonyra kinyújtjuk, az egyik felét tojásfehérjével bekenjük, és a lekvárból kis halmokat rakunk reá 3 cm távolságban, a tészta másik...
Elkészítési idő: 1,10 óra Nehézség: KönnyűA tejet, a tojást és a sót összeturmixoljuk. A 25 g útifűmaghéjra ráöntjük a tojásos tejet, majd nagyon gyors, 5 másodperces mozdulattal összekeverjük villával és azonnal kiöntjük...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűKb. 1 dl vízben feloldjuk a sütőport. A többi alapanyagot egy tálba tesszük, hozzáöntjük a sütőporos vizet. Gyúróspirálos robotgéppel elkeverjük, a maradék vizet is belegyúrjuk(A...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kézmeleg vízben keverd el a cukrot és az olívaolajat, és morzsold bele az élesztőt. Hagyd néhány percig felfutni. Pizzatészta recept: élesztő felfuttatása Futtasd...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű