25 dkg Mascarpone krémsajt
10 dkg natúr krémtúró
2 dl habtejszín
1 csomag vaníliás cukor
3 evőkanál porcukor (ízlés szerint)
Nincs más dolgunk, mint a hozzávalókat alaposan összekeverjük, és máris kenhetjük a süteményre, tortára.
A lisztet egy tálba mérjük, a vajat apró kockákra vágjuk. A liszt közepén az öklünkkel csinálunk egy mélyedést, amibe belerakjuk a vajat. Rászórjuk a kristálycukrot, a sót, majd rá...
Elkészítési idő:A tészta alapanyagából piskótát készítünk, 180 fokon megütjük. A krémhez a margarint a porcukorral habosra keverjük, beletesszük a citromhéját, majd az előre összetört túrót. Jól...
Elkészítési idő:A lisztben a szalalkálit elkeverjük, majd a zsírral összemorzsoljuk, utána jön a cukor és a tejjel rugalmas tésztát készítünk. 6 egyenlő méretű cipót készítünk belőle. A tésztát...
Elkészítési idő: