1 gerezd fokhagyma
85g fekete áfonya
1 evőkanál extra szűz repceolaj
2 tk balzsamecet
125g friss vagy fagyasztott lóbab
3-4 nagy retek
1 avokádó (magozott, hámozott és szeletelt)
85g salátamix
150 g feta vagy mozarella sajt
175g sült vagy grill csirke
néhány szem egész bors
Apróra vágjuk a fokhagymát. Keverjük össze a fele fekete áfonyát az olajjal, a balzsamecettel és néhány szem egész fekete borssal egy nagy salátás tálban.
Főzzük a lóbabot míg megpuhul, majd szűrjük le.
Keverjük össze a fokhagymát a dressinggel, majd keverjük össze a többi hozzávalóval laza mozdulatokkal.
Hűtve fogyasszuk!
Energia
402 kcal
Zsír
19g
Szénhidrát
18g
Fehérje
34g
Só
0.3g
Cukor
10g
A cukkinit megtisztítom, és kevés vízben főni teszem. A kókusztejszínt 3 evőkanál olajjal és a 20 g zselatinnal összemelegítem, majd a turmixba öntöm. Bele mérem az ecetet és a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csicseriborsót kiöntjük egy tálba és egy részét villával összetörjük. A vöröshagymát vastag karikákra szeleteljük, és egy serpenyőben kevés olivaolajon mindkét oldalát grillezz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy kis tálban elkészítjük a saláta öntetet. A vízhez adjuk az ecetet (5%-os), cukrot, sót, csipetnyi borsot, aprított petrezselymet (ez elhagyható) és összekeverjük. A paradicsom...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűA rózsákra szedett brokkolit néhány perc alatt megfőzöm, közben az almát, a sajtot és a hagymát kis kockákra vágom. Ha szükséges a főtt brokkolit kisebb darabokra vágom, majd h...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű