4 bébicukkini, hosszában felvágva
5 dkg reszelt parmezán
1/2 tk. kakukkfű
1/2 tk. oreganó
1/2 tk. bazsalikom
1/4 tk. fokhagymapor
só, bors
2 ek. olívaolaj
kevés friss petrezselyem, finomra vágva
1. Kapcsold be a sütőt 200 fokra, bélelj ki sütőpapírral egy tepsit
2. Keverd össze egy tálkában a parmezánt és a fűszereket
3. Sorakoztasd a cukkinit a tepsire és szórd meg bőven a parmezános főszerkeverékkel.
4. Mehet is a sütőbe! 10 percig légkeveréssel magas hőmérsékleten süsd, majd a végén 2 percig csak pirítsd. Frissen forrón, finomra vágott petrezselyemmel megszórva kínáld!
Ez a titka:
A cukkini a hirtelen hó hatására kívülről szépen megpirul, de belül nem "fő" meg, nem esik össze, nem lesz puha. A rásült fűszeres sajttól viszont isteni íze lesz! Tökéletes diétás köret, amit mindenki imád!
Ez tulajdonképpen egy gyümölcssaláta, melyet egy kivájt sárgadinnyében tálalunk. A dinnyét és a többi gyümölcsöt megmossuk, a magokat eltávolítjuk. A dinnyét félbevágjuk, a magok...
Elkészítési idő:A csirkehúst felkockázzuk és a zöldségeket is megtisztítjuk, majd kevés sós vízben puhára főzzük. Mikor megfőttek, a zöldségeket is apróra vágjuk és a hússal együtt egy tálba tessz...
Elkészítési idő: 15 percA zöldségeket megmosva, megtisztítva apróra vágjuk és az olajjal, valamint az ecettel jól összeforgatjuk egy edényben. A kefírt a fokhagymás öntettel összekeverjük, kicsit borsozz...
Elkészítési idő: