40 dkg tyúk (főtt szárnyas leveshús)
3 db csemegeuborka
2 db főtt tojás
5 db újhagyma
1 db alma
150 g tejföl
3 ek majonéz
só ízlés szerint
bors ízlés szerint (őrölt)
1 ek fehérborecet
0.5 teáskanál porcukor
A hozzávalókat apró darabkákra felkockázzuk.
A tejfölt a majonézzel, sóval és a borssal elkeverjük. Egy kevés fehérborecettel és porcukorral ízesítjük.
Egy tálban összekeverjük az egészet. Hűtőben 1-2 órát hűtjük.
Hidegen tálaljuk.
A zöldségeket megmosom, majd feldarabolom, a sajtot felkockázom, majd a zöldségekkel összekeverem.. Meglocsolom olajjal fűszerezem szárított bazsalikommal
Elkészítési idő:Mivel a kaszinótojást franciasaláta ágyon szokás tálalni, ezért legelőször is kezdj neki a franciasaláta elkészítésének. 2. Főzd meg a tojásokat, hagyd kihűlni és pucold meg őket....
Elkészítési idő: 60 percCsirkemellet pirítottam,rádobtam a zöldségeket amik voltak itthon. Került bele kaliforniai paprika, jégcsapretek, gyöngyhagyma, uborka, paradicsom. Összeforgattam, ráhalmoztam a...
Elkészítési idő: 1,5 óra