40 dkg tyúk (főtt szárnyas leveshús)
3 db csemegeuborka
2 db főtt tojás
5 db újhagyma
1 db alma
150 g tejföl
3 ek majonéz
só ízlés szerint
bors ízlés szerint (őrölt)
1 ek fehérborecet
0.5 teáskanál porcukor
A hozzávalókat apró darabkákra felkockázzuk.
A tejfölt a majonézzel, sóval és a borssal elkeverjük. Egy kevés fehérborecettel és porcukorral ízesítjük.
Egy tálban összekeverjük az egészet. Hűtőben 1-2 órát hűtjük.
Hidegen tálaljuk.
Egy tálra salátát teszünk, majd erre kerülnek a tekercsek. A sajtra hosszában franciasalátát teszünk, majd a két sarkát felhajtjuk és piros arannyal díszítjük. Ha vendég érkezik...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1 kg sertésmájból resztelt májat készítesz zsírral, sok hagymával, 2 babérlevéllel, és fűszerekkel, majd kihűtöd, háromszor ledarálod, hozzákeversz egy darabokra vágott margarint,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűcsirkemell 3 db • só • fekete bors, őrölt Csíkokra vágjuk a csirkehúst. Megfűszerezzük és megsózzuk. Egy kis olajon puhára pároljuk.zöldborsó konzerv 130 g • cherry paradicsom 120...
Elkészítési idő: 40 min. Nehézség: KözepesA kelbimbókat mossuk meg, vágjuk félbe, sózzuk, borsozzuk. Forgassuk meg őket olívaolajban. Előmelegített sütőben vágott felükkel lefelé fordítva, sütőpapírra helyezve 20 percig sü...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű