1 kg sertésmáj
2-3 evőkanál zsír a sütéshez
2 nagy, karikára vágott hagyma
2 babérlevél
só
bors
pirospaprika
1 kocka margarin
1-2 evőkanál mustár
majoránna
1 kg sertésmájból resztelt májat készítesz zsírral, sok hagymával, 2 babérlevéllel, és fűszerekkel, majd kihűtöd, háromszor ledarálod, hozzákeversz egy darabokra vágott margarint, megsózod-borsozod, beleteszel 1-2 evőkanál mustárt, jó sok majoránnát, és addig kevered, amíg szinte habos nem lesz. Vigyázz, ha a mustár savanykás, elég belőle egy kanálnyi is.
Mixam ouale cu sarea, adaugam smantana, sunca, ardeiul kapia, maslinele taiate si ele bucatele, faina amestecata cu praful de copt, piperul, condimentele (eu am pus ierburi de Prov...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet felszeleteljük, a fokhagymás tejbe áztatjuk, és kb. 1 órát a hűtőben hagyjuk. Ezt előző este is megtehetjük, annál jobb. Közben a mirelit zöldségeket megpároljuk, k...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KönnyűA krumplit vágjuk fel kisebb kockákra, majd enyhén sós vízben főzzük puhára. Ezután szűrjük le, majd hűtsük ki teljesen. A maradék sült húst, az almát és az uborkát vágjuk fel v...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KönnyűAz uborkát alaposan megmossuk, majd héjastól durvára lereszeljük. (aki szeretné megpucolhatja) Enyhén sózzuk, kb. félórát állni hagyjuk, aztán lazán kinyomkodjuk a levét. Hozzáad...
Elkészítési idő: 10-15 perc Nehézség: Könnyű