A gabonákon belül zab, puffasztott rizs, puffasztott búza, kukorica- és tönkölypehely is kerülhet bele.
Magvaknál: apróra tördelt dió, mandula, mogyoró, napraforgómag, tökmag vagy lenmag.
Aszalt gyümölcsökből az alacsony cukortartalmú kiszereléseket válaszd:meggy, sárgabarack, mazsola, áfonya, szilva, füge, ananász. A nagyobb szemű gyümölcsöket aprítsd össze.
Édesítés: mézzel, juharsziruppal, de agávésziruppal is megoldhatsz. Ami még elengedhetetlen ahhoz, hogy összeálljon a massza, azok a nedvesítő gyümölcsök:ez lehet összenyomkodott banán vagy eper, de a reszelt alma is tökéletes.
Ha kiválasztottad kedvenc alapanyagaidat, öntsd össze egy nagy tálba, és lehetőleg kézzel dolgozd őket össze. Így pontosan fogod érezni, hogyan áll össze a massza. Ezután egy sütőpapírral bélelt tepsin egyenletesen oszlasd el, és 170 fokos sütőben süsd nagyjából fél órát. 10 perc után érdemes kivenni, és bevagdosni a szeleteket. Amikor teljesen kész, újra vágd meg a szeleteket, de csak akkor vedd ki őket, amikor teljesen kihűltek, mert így biztosan nem fognak szétesni. Jó étvágyat hozzá!
1. A tésztához valókat összekeverjük és kivajazott, hőálló edénybe öntjük. 2. Az öntethez valókat is elkeverjük és óvatosan a tésztamasszára öntjük. Úgy tűnik, hogy nagyon sok,...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézElsőként keverd össze a lisztes csapatot, majd mehetnek bele a tojások is. Aki akarja, az robotgéppel, vagy kézzel is lehet összekeverni.. Ha homogén a tészta, öntsd egy szilikonos...
Elkészítési idő: 1-1,5 óra Nehézség: Könnyű