Családireceptkönyv.hu

Ropogós brokkoli


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Varázslatos kombó a ropogós brokkoli, fokhagymásan, citrommal, sajttal és fenyőmaggal.

Friss bazsalikommal tálald!

Elkészítés:


A rózsákra szedett brokkolit forgasd meg 5 evőkanál olíva olaj, 2 teáskanál só, 1/2 teáskanál bors és 4 gerezd fokhagyma keverékével, majd terítsd szét a sütőlapon.
Told a sütőbe 20-25 percre, míg megpirul.
Ha megsült, öntözd meg 2 kanál olíva olajjal és 1 citrom levével, a tetejére szórj 3 evőkanál pirított fenyőmagot,( vagy napraforgót) és reszelt parmezánt

Ropogós brokkoli

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Saláták / Hidegtálak,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Waldorf saláta J.O.
Waldorf saláta J.O.

Preheat the oven to 180ºC/350ºF/gas 4. Place the grapes on a baking tray, finely grate over the zest from ½ a lemon, drizzle with a little oil and season with salt and pepper. Pla...

Elkészítési idő: 35 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: István
Majonézes kukoricasaláta
Majonézes kukoricasaláta

A fagyasztott zöldséget szobahőmérsékleten fölengedjük. A majonézt a tejföllel összekeverjük egy kevés porcukorral, citromlével és mustárral, megsózzuk, megborsozzuk, a fölaprít...

Elkészítési idő: 25 perc
Nehézség: Nehéz
share
Hússaláta
Hússaláta

A húst, almát, ecetes uborkát hosszúkás szeletekre vágjuk és kevés ecettel-, étolajjal megöntözzük.Fél óráig állni hagyjuk, majd a levét leöntjük. Összekeverjük 2 dl joghurttal híg...

Elkészítési idő: 10+30 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk