Varázslatos kombó a ropogós brokkoli, fokhagymásan, citrommal, sajttal és fenyőmaggal.
Friss bazsalikommal tálald!
A rózsákra szedett brokkolit forgasd meg 5 evőkanál olíva olaj, 2 teáskanál só, 1/2 teáskanál bors és 4 gerezd fokhagyma keverékével, majd terítsd szét a sütőlapon.
Told a sütőbe 20-25 percre, míg megpirul.
Ha megsült, öntözd meg 2 kanál olíva olajjal és 1 citrom levével, a tetejére szórj 3 evőkanál pirított fenyőmagot,( vagy napraforgót) és reszelt parmezánt
A tojásokat megfőzzük, majd felszeleteljük, és egy tálba tesszük. A hagymát apróra vagdossuk, ráöntjük a citromlevet és hozzáadjuk a tojásokhoz. A joghurtot, a tejfölt, a mustárt é...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA túrót és a joghurtot késes aprítóba tesszük kevés sóval, majd krémszerű állagúra pürésítjük. A medvehagymát apróra vágjuk, majd belekeverjük a túrós masszába. Még ízlés szerint s...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHozzávalók 1 kg aprószemű burgonya 1 fej salotta hagyma 5 tojás 5 dl tejföl 2 dl joghurt vagy kefír 2 kávéskanál dijoni mustár, lehet csípős is olívaolaj ízlés szeri...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű