Varázslatos kombó a ropogós brokkoli, fokhagymásan, citrommal, sajttal és fenyőmaggal.
Friss bazsalikommal tálald!
A rózsákra szedett brokkolit forgasd meg 5 evőkanál olíva olaj, 2 teáskanál só, 1/2 teáskanál bors és 4 gerezd fokhagyma keverékével, majd terítsd szét a sütőlapon.
Told a sütőbe 20-25 percre, míg megpirul.
Ha megsült, öntözd meg 2 kanál olíva olajjal és 1 citrom levével, a tetejére szórj 3 evőkanál pirított fenyőmagot,( vagy napraforgót) és reszelt parmezánt
Megtisztítjuk a hagymát, 2 milliméter vékony szeletekre vágjuk, és keményítőbe vagy lisztbe forgatjuk. Mélyebb edényben felmelegítjük az olajat, majd amikor forró, beledobjuk a hag...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1.A tojásokat keményre főzzük. 2.A sárgáját kivesszük, villával összetörjük, összekeverjük a majonézzel, a mustárral, és a tejföllel. 3.A tojások fehérjét csíkokra vágjuk, és öss...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA majonézt az aprítottkaporral elkeverjük, sózzuk és borsozzuk. Elkeverjük a zúzott fokhagymával, majd hűtőszekrénybe tesszük, amíg a salátát elkészítjük. A kenyeret kis kockára v...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűDen Kohl vierteln, putzen, waschen und in feine Streifen schneiden. Mit Salz vermischen und zugedeckt ziehen lassen, bis die anderen Zutaten vorbereitet sind. Den Speck klein wü...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű