répa, fokhagyma, so, menta, petrus, oliva olaj, citrom
Répát hasábokra vágtam, kevés sós vízben forrástól számítva 5 percre a darabolt fokhagymával főztem fedő alatt, leszűrtem, fűszereztem, mikor langyosra hűlt, olajjal meglocsoltam
A zellert meghámozom, majd naglukú sajtreszelőn lereszelem. Egy serpenyőben, az olivaolajjal éppen hogy csak megpárolom, hogy még roppanós legyen, hozzá adom a reszelt fokhagymát,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1.A tésztát sós vízben kifőzzük. 2.A joghurtot összekeverjük a majonézzel és a mustárral. 3.A tojásokat, a sonkát, a paradicsomokat felvágjuk kis kockákra, majd a sajttal együtt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sajtszeleteket sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük szorosan egymás mellé. Megszórjuk a reszelt füstölt sajttal, és 2 percre meleg sütőbe tesszük, hogy a reszelt sajt bel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA fagyasztott zöldséget szobahőmérsékleten fölengedjük. A majonézt a tejföllel összekeverjük egy kevés porcukorral, citromlével és mustárral, megsózzuk, megborsozzuk, a fölaprít...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: Nehéz