Ha egyszerű finomságra vágysz, ezt a salátát nagyon fogod kedvelni!
Hozzávalók:
30 dkg kukorica
10 dkg zöldborsó
20 dkg zöldbab
3 evőkanál majonéz
4 evőkanál natúr joghurt
3 gerezd fokhagyma
1 evőkanál almaecet
só, bors
A kukoricakonzervet felbontjuk és szűrőbe öntjük a kukoricát. A mirelit zöldborsót és a zöldbabot egy kevés olívaolajon megdinszteljük, majd lecsöpögtetjük és hagyjuk kihűlni. Ezt követően a zöldségeket egy tálba tesszük és meglocsoljuk az almaecettel. A joghurtot és a majonézt összekeverjük, sózzuk és borsozzuk,hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, majd ráöntjük a zöldségekre. Lehűtjük és tálalhatjuk.
A szeletelt sajtot sütőpapírral bélelt tepsibe rakom,úgy hogy egymást fedjék,szórjuk reszelt trappistával meleg sütőbe rakjuk pár percre csak annyira,hogy kissé összeolvadjon. A t...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat a tejföllel, a liszttel, a petrezselyemmel, ételízesítővel, borssal habosra keverjük. Egy nagy tepsit sütőpapírral kibélelünk, olajjal megkenjük. Beleöntjük a masszát,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű