Csodás íze van és 10 perc alatt összedobható, csak meg kell várni amíg lehűl és már fogyaszthatjuk is. :)
Hozzávalók:
20 dkg tehéntúró
5 dkg natúr krémsajt
3 evőkanál tejföl
1 evőkanál natúr joghurt
1 kígyóuborka
1 lilahagyma
só, bors
Elkészítése:
A túrót, a krémsajtot és a tejfölt, illetve a joghurtot egy tálba tesszük és robotgéppel összedolgozzuk, krémes állagúvá kell válnia. Az uborkát és a hagymát megtisztítjuk, majd apróra vagdossuk és belekeverjük, sózzuk és borsozzuk. Hűtőbe tesszük és hidegen kínáljuk kenyérrel, zsömlével.
A tojásokat keményre főzzük, lehűtjük, megpucoljuk és apró kockákra vágjuk. A sonkát szintén felkockázzuk. Az újhagymát szeletekre vágjuk. A tejfölt alaposan kikeverjük a mustár...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tonhalat lecsepegtetjük, majd alaposan kikeverjük a vajjal és a majonézzel.
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűÖsszekeverem a szósszal a babot (lencsét), a zöldségeket és hűtőben legalább 2 órát érlelem. Tálaláskor főtt tojással (cikkekre vágva) és hagyma karikákkal, petrezselyemmel díszí...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Nehéz