1 kisebb jégsaláta
1 kígyóuborka
2 paradicsom
1 kisebb csirkemell
2 tojás
10 dkg reszelt parmezán
2 gerezd fokhagyma
3-4 evőkanál olívaolaj
só, bors
A tojásokat megfőzzük. A húst átkenjük a fűszerekkel és megpároljuk, amikor elkészült felszeleteljük és egy tálba tesszük. A zöldségeket is apróra vagdossuk és hozzákeverjük. Az olívaolajhoz kavarjuk a zúzott fokhagymát és a salátára öntjük, jól összekeverjük. A tojásokat is felvágjuk és a salátához keverjük óvatosan, hogy ne törjenek, majd megszórjuk a reszelt parmezánnal. Lehűtve kínáljuk.
A káposztát, sárgarépát mandolinnal (apró lyukú) le reszeljük, a hagymát apró kockára vágjuk. Ezt le sózzuk és hagyjuk kicsit állni míg az öntetet összekeverjük. Az öntethez a hozz...
Elkészítési idő: fél óra Nehézség: KönnyűHámozzuk meg a barackokat, majd készítsük el a dresszinget. A 2 ek. borecetet öntsük egy tálba, majd a jó minőségű olívaolajat hozzá locsoljuk. Gyorsan keverjük és sokáig keverjük...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: KönnyűA csirkemellet felkockázzuk, sózzuk, borsozzuk és olívaolajon megsütjük. Mikor elkészült papírtörlőre tesszük, hogy ne legyen olajos és hagyjuk kihűlni. A burgonyát felkockázzuk és...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: KönnyűA húst vékony szeletekre vágjuk és átkenjük a fűszerekkel. Kevés olajban mind a két oldalát 2-3 percig sütjük, majd hozzáadjuk a felaprított gombát és a zúzott fokhagymát. Öntünk a...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű