1 kisebb jégsaláta
1 kígyóuborka
2 paradicsom
1 kisebb csirkemell
2 tojás
10 dkg reszelt parmezán
2 gerezd fokhagyma
3-4 evőkanál olívaolaj
só, bors
A tojásokat megfőzzük. A húst átkenjük a fűszerekkel és megpároljuk, amikor elkészült felszeleteljük és egy tálba tesszük. A zöldségeket is apróra vagdossuk és hozzákeverjük. Az olívaolajhoz kavarjuk a zúzott fokhagymát és a salátára öntjük, jól összekeverjük. A tojásokat is felvágjuk és a salátához keverjük óvatosan, hogy ne törjenek, majd megszórjuk a reszelt parmezánnal. Lehűtve kínáljuk.
A tésztát főzzük al dente-re a csomagoláson írt utasítás szerint. Szűrjük le, majd hagyjuk kihűlni. A tonhalról öntsük le a levét. A brokkolit szedjük rózsáira, a hagymát vágjuk ap...
Elkészítési idő: 10+15 perc Nehézség: KönnyűHozzávalók 6 evőkanál természetes joghurt, 2 evőkanál borecet, 1 evőkanál olivaolaj, 1 csipetnyi tengeri só, 1 csipetnyi frissen őrölt feketebors Elkészítése A hozzávalók...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFontos, ha főzöd a csicseriborsót, vagy ha csak a konzervből is szeded ki, ne öntsd ki a levét, mert kelleni fog! A fokhagymát pucolás nélkül tedd a sütőbe 20 percre. Majd dobál...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KönnyűElosszor a sajtot mikroba felolvasztjuk zsirpapirra ontjuk es szet nyujtjuk, majd rakerul a toltelek amit aprora vagunk es osszekeverunk. Amikor ez kesz akkor rarakjuk a szelet sa...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű