10 dkg uborka,10 dkg paradicsom,fél fej lila hagyma,5 dkg juh sajt,só,bors,1 kanál olíva olaj,fél kanál alma ecet
A paradicsomot és az uborkát kockázd fel, a negyedekre vágott hagymát szeleteld, s mindezt keverd össze az apróra vágott fokhagymával és petrezselyemmel. Locsold meg az olajból, almaecetből,,, sóból, borsból kikevert öntettel, majd az egészet hűtsd le. Tálalás előtt morzsold a tetejére a juhsajtot.
A káposztát és a répát egy tálba tesszük, hozzákeverjük a hagymát is. A többi hozzávalót egy kis edénybe öntjük és jól összekeverjük, majd ráöntjük a zöldségekre és jól összedolgoz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vajon kissé megpergeljük a lisztet majd hozzáadjuk a tejfölt,a sajtot és a sót. 1-2 percig főzzük, míg besűrűsödik, majd krémesre kavarjuk és kihűtjük. Minden sonkaszelet egyik v...
Elkészítési idő: 15+120' Nehézség: KönnyűA szárított kenyeret tegyük egy kevéske vízbe, és hagyjuk hadd ázzanak be. Eközben tisztítsuk meg és aprítsuk fel a zöldségeket.Amikor a kenyér megpuhul, facsarjuk ki, majd morzsol...
Elkészítési idő: 15+40 perc Nehézség: KönnyűAz uborkát alaposan megmossuk, majd héjastól durvára lereszeljük. (aki szeretné megpucolhatja) Enyhén sózzuk, kb. félórát állni hagyjuk, aztán lazán kinyomkodjuk a levét. Hozzáad...
Elkészítési idő: 10-15 perc Nehézség: Könnyű