10 dkg uborka,10 dkg paradicsom,fél fej lila hagyma,5 dkg juh sajt,só,bors,1 kanál olíva olaj,fél kanál alma ecet
A paradicsomot és az uborkát kockázd fel, a negyedekre vágott hagymát szeleteld, s mindezt keverd össze az apróra vágott fokhagymával és petrezselyemmel. Locsold meg az olajból, almaecetből,,, sóból, borsból kikevert öntettel, majd az egészet hűtsd le. Tálalás előtt morzsold a tetejére a juhsajtot.
Mossuk meg, majd tisztítsuk meg a zöldségeket és vágjuk karikára, vagy nagyobb kockákra mindet. A következőképpen tegyük a befőttesüvegbe: egy sor paradicsom, rá egy sor fokhagyma,...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűDen Reis oder Bulgur wie gewohnt in Salzwasser garen und abkühlen lassen. Aus Essig, Öl und Gewürzen ein Dressing rühren. Mit dem geputzten bzw. abgetropften Gemüse sowie dem Reis...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szalonnákat kb. 10-12 cm-es, a májakat pedig diónyi darabokra vágjuk. A májakat és enyhén megsózzuk, megborsozzuk őket és betekerjük a baconbe, majd hármasával feltűzdeljük a roz...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes