10 dkg uborka,10 dkg paradicsom,fél fej lila hagyma,5 dkg juh sajt,só,bors,1 kanál olíva olaj,fél kanál alma ecet
A paradicsomot és az uborkát kockázd fel, a negyedekre vágott hagymát szeleteld, s mindezt keverd össze az apróra vágott fokhagymával és petrezselyemmel. Locsold meg az olajból, almaecetből,,, sóból, borsból kikevert öntettel, majd az egészet hűtsd le. Tálalás előtt morzsold a tetejére a juhsajtot.
Kiflikarikákra téve ideális hidegtál, egyéb mellé Egy nagy tálba beletesszük a túrót, és villával összetörjük. Beleöntjük a tejfölt. Sóval, borssal ízlés szerint ízesítjük....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűJól megmossuk, majd felkarikázzuk a zöldségeket: a cukkinit fél cm vastagságúra, (én héjastól tettem bele), a paprikát, paradicsomot, hagymát, vékonyra vágva. A tepsit kiolajazz...
Elkészítési idő: 1 ora Nehézség: KönnyűA keményre főzött tojásokat feldaraboljuk és egy tálba tesszük. Az uborkát és a hagymát is felszeleteljük, hozzákeverjük. A majonézt, a citromlét, a tejfölt és a fűszereket össze...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHähnchenbrust in kochendem Salzwasser garen. Das Filet heraus nehmen und etwas abkühlen lassen, anschließend in kleine Stücke schneiden. Die Mandarinen abtropfen lassen und die An...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű