Elkészítés: A vékonyra szeletelt húsok mindkét oldalát kevés olajon átsütjük, majd kiszedjük egy tálra. Az olajon az apróra vágott vöröshagymát megpirítjuk, beletesszük az össze...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megtisztított, nagyobb darabokra vágott csirkemájat néhány perc alatt megsütöm 15 dkg vajban. A sütés vége felé hozzáadom a fokhagymát és a kakukkfüvet is. Kicsit hűlni hagyom, m...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA csülköt megmossuk, ellenőrizzük, hogy a bőr tiszta legyen, ha szükséges, kissé megpucoljuk, és feltesszük főni a hagymával, fokhagymával és a fűszerekkel. (Nem érdemes bajlódni a...
Elkészítési idő: 4 Nehézség: Könnyű