csirkecomb
főzőtejszín
őrölt paprika
só
gluénmentes liszt
trappista sajt
Lisztet (én a Barbara sütéshez-főzéshez lisztjét használom) kavarunk össze kis őrölt paprikával, hogy szép rózsaszín legyen. A combokat lesózom, majd ebbe a lisztba forgatom, tepsibe helyezem őket lazán. Ezután lelocsolom főzőtejszínnel, annyival, hogy majdnem ellepje őket. Alufólia alatt puhára sütöm, majd bőven megszórom reszelt sajttal, s fólia nélkül rápirítom. Párolt rizzsel tálaltam
1. A csirkemellet apró kockákra vágjuk. 2. A töltelékhez 3 evőkanál tejfölt, felvert tojásokat, a liszttel, sóval, borssal, petrezselyemmel, reszelt sajttal, apró kockákra vágo...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézNyissuk szét a pulykamellet szép nagy szeletté. A közepére tegyünk egy szép nagy kimagozott aszalt szilvát, majd tekerjük össze és tűzzük össze hústűvel. Itassuk le konyhai papír...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA csirkemellet felvágjuk apró kockákra, és ízlés szerint fűszerezzük. A lisztet, a tojást és a tejfölt jól összekeverjük, majd a lereszelt sajt felét is belekutyuljuk a masszába, v...
Elkészítési idő: 1.5 óra Nehézség: Könnyű1.) A combokat megmossuk, és enyhén besózzuk. 2.) Egy közepes tepsit kibélelünk sütőpapírral, és egy ecsettel vékonyan beolajozunk. 3.) Elkészítjük a tölteléket: a tarját ledar...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű