• csirkemell
• olíva olaj
• vörös hagyma
• zellerszár
• kaliforniai paprika (piros és sárga)
• brokkoli
• fokhagyma
• zöldbab, (fagyaszott)
• kurkuma
• só, bors, pirospaprika
• koriander (zöld)
• görögszéna por
• osztriga szósz
• csirkehús leveskocka
Felaprítjuk a vöröshagymát, a zellerszálat, a brokkolit és a fokhagymát. Csíkokra vágjuk a csirkemellet.
A zöldségeket olíva olajon kicsit megfonnyasztjuk és megfűszerezzük, majd rányomjuk a fokhagymát.
A csíkokra vágott csirkemellet olajon megpirítjuk, sózzuk és borsozzuk, majd osztriga szószt adunk hozzá. Ezután rádobjuk a zöldséges mixre.
Az üvegtésztát forró leveskockás vízzel leöntjük és 5 percig állni hagyjuk, majd leszűrjük és a zöldséges csirkéhez adjuk, összekeverjük és utána tálaljuk.
Ha látok a hentesnél pulyka felső combot, főleg ha bőr és csont nélküli, mindig veszek, mert az egyik leggazdaságosabban kihasználhatóbb hús. Ha a combot szétterítjük, látjuk azok...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: 1. A csirkecombokat megmossuk, papírtörlővel megtörölgetjük, majd bekenjük a vajjal. 2. Összekeverjük a mustárt, tejfölt, sót (vagy ételízesítőt), borsot, az apróra...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűVagdalja be néhány helyen a csirkacombot. Készítse el a pácot: a fokhagymát és a gyömbért vágja nagyon apró darabokra, adja hozzá a joghurtot, olajar, citromlét és a tandoori fűsz...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA fél csirkemellfiléket felszeleteljük - nem baj, ha lesznek kisebb leeső darabok, ezek jók lesznek a hézagokat kipótolni -, és megsózzuk. Egy kb. 20x28 cm-es tepsi vagy...
Elkészítési idő: 80 perc Nehézség: Könnyű