• csirkemell
• olíva olaj
• vörös hagyma
• zellerszár
• kaliforniai paprika (piros és sárga)
• brokkoli
• fokhagyma
• zöldbab, (fagyaszott)
• kurkuma
• só, bors, pirospaprika
• koriander (zöld)
• görögszéna por
• osztriga szósz
• csirkehús leveskocka
Felaprítjuk a vöröshagymát, a zellerszálat, a brokkolit és a fokhagymát. Csíkokra vágjuk a csirkemellet.
A zöldségeket olíva olajon kicsit megfonnyasztjuk és megfűszerezzük, majd rányomjuk a fokhagymát.
A csíkokra vágott csirkemellet olajon megpirítjuk, sózzuk és borsozzuk, majd osztriga szószt adunk hozzá. Ezután rádobjuk a zöldséges mixre.
Az üvegtésztát forró leveskockás vízzel leöntjük és 5 percig állni hagyjuk, majd leszűrjük és a zöldséges csirkéhez adjuk, összekeverjük és utána tálaljuk.
Póréhagymát vékony karikára szeljük,a brokkolit a legkisebb rózsákra szedjük és a többit "julienre" kell vágni. Mindegyik megsütött zöldséget tálba tesszük,belekeverjük a friss csí...
Elkészítési idő:A húst tisztítsd meg, kockázd fel, sózd be, és egy tálban tedd félre. A brokkolit szedd rózsáira, majd enyhén sós vízben főzd félpuhára. Amíg a brokkoli fő, egy serpenyőben vékony...
Elkészítési idő: 40 percMegpirítom olajon a csíkozott csirkemellet, fűszerezem., mellészórom a felkarikázott újhagymát, és teszek rá Teriyaki szószt, fűszerezem. A rotyogó csirkét meglocsolom a mézzel, é...
Elkészítési idő: 45 perc