1 kg csirkecomb
1 nagy hagyma
1 paprika
2 sárgarépa
2 dl fehérbor
4 gerezd fokhagyma
20 dkg paradicsom (konzerv)
1 evőkanál petrezselyemzöld (apróra vágva)
1 teáskanálnyi csombor
1 teáskanálnyi rozmaring
fél teáskanál őrölt csili
só, bors
olaj
A húsok mindkét oldalát 2-3 percig sütjük kevés olajban, ezután hozzáadjuk a felszeletelt hagymát, répát és a zúzott fokhagymát. Ráöntjük a bort és hagyjuk főni néhány percen át, majd a felszeletelt paradicsomot is belekeverjük és fűszerezzük. Lassú tűzön készre főzzük, rizzsel, vagy burgonyával tálaljuk.
Készítsük el a tésztát, keverjük össze a joghurtot a szódabikarbónával, a sóval és a liszttel, gyúrjunk egy lágy tésztát belőle (legyen puha, de ne ragadjon a kezünkhöz). Nyújtsuk...
Elkészítési idő: 60 Nehézség: KönnyűA lisztet,sütöport,búzadarát a tojással összekeverem majd beleontöm a tejet sóval izesitem félreteszem a tésztát Egy serpenyöben a hagymát megfonnyasztom majd hozzáadom a zsülienr...
Elkészítési idő: 55 perc Nehézség: KönnyűA zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk, nagyobb darabokra vágjuk. A karfiolt és a brokkolit rózsáira szedjük. A csirkeszárnyakat megmossuk, majd sózzuk. A fűszereket elkeverjük...
Elkészítési idő: 75 perc Nehézség: KönnyűA csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk és megszórjuk őrölt fehér borssal. A sajtot, paprikát és a paradicsomot szeletekre vágjuk. Mindegyik csirkemellre teszünk 2 csík...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű