1 kg csirkecomb
1 nagy hagyma
1 paprika
2 sárgarépa
2 dl fehérbor
4 gerezd fokhagyma
20 dkg paradicsom (konzerv)
1 evőkanál petrezselyemzöld (apróra vágva)
1 teáskanálnyi csombor
1 teáskanálnyi rozmaring
fél teáskanál őrölt csili
só, bors
olaj
A húsok mindkét oldalát 2-3 percig sütjük kevés olajban, ezután hozzáadjuk a felszeletelt hagymát, répát és a zúzott fokhagymát. Ráöntjük a bort és hagyjuk főni néhány percen át, majd a felszeletelt paradicsomot is belekeverjük és fűszerezzük. Lassú tűzön készre főzzük, rizzsel, vagy burgonyával tálaljuk.
A csirkemelleket félbe vágom, majd mind a 4 db-t szétterítem annyira, hogy feltekerhető legyen. Megkenem a krémsajttal, fokhagymával, és darabonként 1 lila hagymát feldarabolva bel...
Elkészítési idő: 1 óraElkészítése: A csirkemellet 5-6 szeletre vágjuk és egy kicsit klopfoljuk, majd átkenjük a fűszerekkel és a zúzott fokhagymával. A mozzarellát apró darabokra szeleteljük, az ementá...
Elkészítési idő:A hagymát és fokhagymát kevés olajon megsütöm. A húshoz hozzá adom a felvert tojást fokhagymát, hagymát petrezselymet izésítem sóval borssal.További lépések, ahogy a fotón is látsz...
Elkészítési idő: 40 perc