1 csirkemell
1 póréhagyma
0,5 dl főzőtejszín
1 evőkanál mustár
1 teáskanálnyi curry
só, bors
olaj
A póréhagymát megtisztítjuk, felaprítjuk és olajon dinsztelni kezdjük. A húst nagy szeletekre vágjuk és mindkét oldalát 2-3 percig sütjük a hagymával együtt, majd felöntjük egy korty vízzel. Közben a mustárt belekeverjük a tejszínbe és a fűszereket is hozzáadjuk, leöntjük vele a húst és kis lángon puhára főzzük.
A felkockázott vöröshagymát kevés olajon üvegesre párolom, majd hozzá adom a felcsíkozott csirkemellet, amit fehéredésig sütök. Ezután hozzá adom a gombát, sózom, borsozom. Együ...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkecombokat magyaros kukorica olajon – egy olyan edénybe amit később a sütőbe is be tudok tenni – előpirítom, majd tányérra szedem és félre teszem. A szalonnát felkockázom, a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy közepes fej vöröshagymát apróra vágunk és kevés olajon elkezdjük pirítani. Hozzáadjuk az előre felkockázott csirkemellet, és fehéredésig pároljuk. Közben többször megkeverjük....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz apróra vágott hagymát az olajon megpirítjuk. Rátesszük a felkockázott húst és fehéredésig sütjük. ,majd a zúzott fokhagymát is Belekeverjük a ketchup-et ( paradicsompürét, )p...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: Könnyű