50 dkg csirkemáj
60 dkg burgonya
3 gerezd fokhagyma
majoránna
oregáno
őrölt pirospaprika
só, bors
olaj
A burgonyát meghámozzuk, nagyobb darabokra vágjuk és fűszeres vízben 5 percen át főzzük, majd leszűrjük. A májat megtisztítjuk és 5 percen át főzzük, leszűrjük és a burgonyához keverjük, kiolajozott tepsibe tesszük. Fél dl olajba keverjük a zúzott fokhagymát és a fűszereket, majd a burgonyára és a májra öntjük. 180 fokos sütőben nagyjából 40 perc alatt megsütjük, időnként megforgatjuk, hogy minden oldala jól átsüljön.
A langyos vízhez hozzáadjuk a mézet és az élesztőt, majd felfuttatjuk. Egy tálba kimérjük a lisztet, hozzáadjuk a sót, a fokhagymaport, az olajat és a felfuttatott élesztőt. Az eg...
Elkészítési idő:Madártej * Hozzávalók: 1 l tej 6 tojás 6 ek cukor 2 -3 vaníliás cukor 1 púpos ek liszt Édes keksz*coop-os Petit keksz* A tojásfehérjékből -1 ek.cukorral - verj kemény h...
Elkészítési idő: