Gumi cukor....a formákba dermed...
2 dl frissen facsart narancslé... 1 egész citrom... 3 evőkanál méz, ehhez egy egész zselatin port használtam...a piroshoz 2 dl meggybefőttlé 3 evőkanál méz, ehhez is egy zselatin por ...a fele gyümölcslét elkevertem a zselatinporral, a másik felét pedig felmelegítettem a 3 kanál mézzel... majd a gyümölcsleves zselatinhoz öntöttem... jól kikevertem és mehet a formákba... én a tersz párkányán hűtöm ki...
Az almát meghámoztam, magházát eltávolítottam, kockára vágtam. Egy nagy fazékban feltettem főni a vízzel és a cukorral. Forrástól számítva kb. 20 percig főztem, majd beleöntöttem...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA meggyet megmossuk, kimagozzuk, és 1-2 liter vízben feltesszük főni. A vízbe egy csipet sót, szegfűszeget, cukrot, fahéjat és reszelt citromhéjat teszünk, és hozzáöntjük a vörösbo...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA póréhagymát felszeleteljük, és megdinszteljük az olajon vagy vajon. Mikor megfonnyadt, hozzáadjuk a lecsöpögtetett kukoricát. Felengedjük vízzel, fűszerezzük, majd főzzük. Mik...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyűmegfözzük
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű