15 dkg liszt
15 dkg margarin
10 dkg cukor
2-3 tojás
10 dkg darált, cukrozott dió
3 ek baracklekvár plusz muffinonként 1-1 kávéskanál
1 cs vaníliás cukor
1/2 cs sütőpor
5 dkg kakaópor
10 dkg durvára vágott étcsoki
Cukrot langyos margarinnal robotgéppel habosra keverem, hozzáadjuk a tojásokat, keverjük míg viszonylag egynemű massza nem lesz. Liszt, van.cukor, sütőpor, kakaópor, cukr. dió, csoki és a 3 ek lekvárt összekeverem, hozzáadjuk a tojásos-cukros-margarint és alaposan összedolgozzuk. Papírkaszlikkal bélelt muffinformát tésztával 3/4-ig töltöm, kis mélyedést csinálok a közepében és teszek bele baracklekvárt. 180°-os előmelegített sütőben 25-30 percig sütöm
1. A sárgabarackokat lobogó vízzel leforrázzuk és 10 percig állni hagyjuk. 2. Lehúzzuk a héját és kimagozzuk. 3. Fazékba öntjük és összeturmixoljuk. 4. Hozzáadjuk a zselésítősze...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMelegítsük elő a sütőt 325ºF / 160ºC. 2. Helyezze a nyárson a burgonya és finoman tolja a nyárs végig azt. 3. Tartsa éles, vékony késsel ferdén vágott és az ellenkező irányba...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA barackokat megpucoljuk, a magot eltávolítjuk. 2 darabot apró kockára vágunk, és félretesszük a díszítéshez, tálaláshoz. A többi megmaradt barackot nagyobb darabokra vágva egy faz...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű