15 dkg liszt
15 dkg margarin
10 dkg cukor
2-3 tojás
10 dkg darált, cukrozott dió
3 ek baracklekvár plusz muffinonként 1-1 kávéskanál
1 cs vaníliás cukor
1/2 cs sütőpor
5 dkg kakaópor
10 dkg durvára vágott étcsoki
Cukrot langyos margarinnal robotgéppel habosra keverem, hozzáadjuk a tojásokat, keverjük míg viszonylag egynemű massza nem lesz. Liszt, van.cukor, sütőpor, kakaópor, cukr. dió, csoki és a 3 ek lekvárt összekeverem, hozzáadjuk a tojásos-cukros-margarint és alaposan összedolgozzuk. Papírkaszlikkal bélelt muffinformát tésztával 3/4-ig töltöm, kis mélyedést csinálok a közepében és teszek bele baracklekvárt. 180°-os előmelegített sütőben 25-30 percig sütöm
Az őszibarackot a vízzel, a citromlével és a bazsalikomlevelekkel együtt egy lábasba tesszük. Néhány percig főzzük. A tűzről levéve botmixerrel pürésítjük, a mézzel édesítjük, végü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA túrót egy tálba öntjük, majd alaposan összetörjük. (Erre most egy krumplitörőt használtam.) A lisztet a sóval elkeverjük, majd a túróhoz adjuk. A margarint is hozzáadjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sajtot alufóliába csomagoljuk és kis lángon, meleg vízben kb 20-25 perc alatt meglágyítjuk. Amíg a sajt nyújthatóvá válik, elkészítjük a krémet. Ehhez a puha vajat a krémsajtt...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűMegpucoljuk és összevágjuk a gyümölcsöket. Az összevágott gyümölcsöket 1,5 liter vízbe, 2 kanál cukorral megfőzzük. A pudingot összekeverjük a tejjel, majd beleöntjük a leves...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű