30 dkb sárgabarack (de más gyümiből is lehet)
4-5 ek. cukor
3 dl víz (ízlés szerint több is lehet)
joghurt / tejszín / tejföl / tej
kevés pudingpor / keményítő
A cukrot megkaramellizáljuk egy lábasban, majd ráöntjük a 3 dl vizet. Amikor felolvad a cukor, belerakjuk a kimagozott barackokat és annyi vizet, hogy ellepje azokat. Főzzük addig, míg megtottyakosodik. Tűzről levéve botmixerrel összetörjük, majd bele: joghurt/tejszín/esetleg tejföl/tej és kicsi pudingport/keményítő. Vissza a tűzre, megvárjuk, míg egyet rottyan és kész :)
A kép gugliból van, de a Tiéd is pontosan ilyen szépen fog kinézni és... nagyon finom :)
A narancslevet összekeverjük a tejszínnel. Fontos,hogy nagyon lassan keverjük,mert különben kicsapódik a tejszín. Aztán mehet bele a vaníliás cukor és a gyümölcsök, amiket kockára...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA felkarikázott kolbászt megpirítjuk saját zsírjában egy nagyobb lábosban. Hozzáadjuk a felkockázott hagymát és megpirítjuk azt is. Kevés olajat önthetünk még hozzá, ha úgyé...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA koktélparadicsomokat félbevágjuk és egy tűzálló tálba tesszük. Meglocsoljuk egy kevés olívaolajjal, majd 180ºC-os sütőben kb. 25 percig sütjük, amíg egy picit összeesnek és a szé...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTekerj rá folpackot, nem kell, hogy nagyon szoros legyen, nem jó, ha lassítja a keringést. Ha elkészültél a tekercseléssel, akkor hagyd fent pár órát. Melegséget, sőt, lehet, hogy...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű