Hozzávalók
8 személyre:
30 dkg sonka,
4 gerezd foghagyma,
bors,
1.ek.vaj,
10 dkg füstölt sajt,
1 tubus mizó tejszínes sajtkém,
1 camping sajt medvehagymás,
1 liter főzőtejszín,
50 dkg brokkoli,
1 cs.pennetészta!
Elkészítése
Az egy evőkanál vajat felmelegítjük, beleszeleteljük a 4 gerezd foghagymát. Pirítjuk egy kicsit, ha kész rátesszük a vékony csíkokra vágott sonkát és ezzel is tovább pirítjuk. Ráöntjük a tejszínt, belenyomjuk a sajtokat és a reszelt füstölt sajtot, a borsot és addig forraljuk míg besűrűsödik.
SÓ NEM KELL BELE MERT ELÉG SÓS A SAJTOKTÓL! Közben kifőzzük a tésztát és megfőzzük a brokkolit. Ha kész a brokkoli, leszűrjük, apróra vágjuk és a tejszínes mártáshoz keverjük! Kivajazott tepsibe beleöntjük a tésztát, ráöntjük a mártást, kicsit összekeverjük reszelt trappista és füstölt sajt keverékével, megszórjuk a tetejét.
200C-on előmelegített sütőben 10 perc alatt készre sütjük! Nagyon finom érdemes kipróbálni!
tejszínes brokkolis
Mindenkinek NAGYON JÓ ÉTVÁGYAT KÍVÁNOK HOZZÁ!!!!!
A sárgarépát és a gyömbért megpucoljuk és felkarikázzuk,majd sóval borssal puhára főzzük.Ha megpuhult össze turmixoljuk és bele keverjük a natúr joghurtot.Ha nem elég híg,önhetünk...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűMix all but 1 cup of the watermelon and the cucumber, jalapeno, basil (or dill), parsley, lime juice, tomato, onion, vinegars, oil and salt and pepper in a large bowl. Puree the m...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: Könnyű