1/4 l liszt
1/4 l búzadara
1/2 l tej
1 citrom reszelt héja
4 tojás
1 ek cukor
3 ek olaj
A lisztet és a búzadarát a tejjel simára keverjük, és fél napig állni hagyjuk.
Belekeverjük a reszelt citromhéjat, a tojások sárgáit és a cukrot, majd a tojások felvert habját is beleforgatjuk.
Egy nagy teflon tepsibe kanalazzuk az olajat, megforrósítjuk, beleöntjük a masszát, és 160 fokra előmelegített sütőbe tesszük, légkeveréses fokozaton. Kb 30 perc után fakanállal megkeverjük a tésztát, majd visszatesszük a sütőbe még kb 3-5 percig. Ezt többször megismételhetjük, amíg jól át nem sül.
A pudingot a cukorral, a kakaóporral, a kávéval összekeverjük, a tejjel hígítjuk, állandó keverés mellett sűrű krémmé főzzük. A tűzről levéve, még melegen beletesszük a margarint,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cukrot, lekvárt, rumos vizet, a mazsolával feltesszük főni. Kevergetjük és ha a cukor elolvad, a mazsola megduzzad, levesszük a tűzről és a kakaóport, citromhéjat hozzákeverjük....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűa tésztát kelesztés után kinyújtom rákenem a masszát és a tetejére 1 kicsi doboz tejfölt elkeverek 2 db tojással és azt is rákenem végül meghintem fahéjjal. fél óra sütés kb...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesÉlesztőt felfuttatjuk 3 dcl langyos tejel és a cukorral , majd bedagasztjuk az egészet..... nem kelesztjük a tésztát , ugyanis a kéz között fog megkelni.... dagasztás után a tésztá...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű