Tésztához:
125 gr zsír, 3,25 dl víz, 215 gr liszt, 6 tojás
Krémhez:
3 db vaníliapuding, 6,5 dl tej, 5 evőkanál cukor, 1/3 Ráma margarin
A vizet felteszem forrni, hozzáadom a zsírt majd a lisztet, 1 percig főzöm.
A tűzről levéve egyenként hozzákeverem a tojásokat.
Zsírozott, lisztezett ( vagy sütőpapíros) tepsibe kis halmokat rakok, kissé távol egymástól. kb 45 percig sütöm légkeverésen, 200 C-on.
A pudingokat a tejjel és a cukorr felfőzöm, majd ha kihűlt hozzáadom a margarint, habosra keverem.
A krémmel megtöltöm a fánkokat, majd a tetejére felvert tejszínt teszek.
A fánk sütésekor vizet teszek egy kisebb tepsibe, így jobb lesz a tészta állaga.
A fagyasztott tésztát hagytam kiengedni. A kakaóport elkevertem a fahéjjal, és egy nagyobb tepsi méretű sütőpapírra szórtam keveset (ezen az egy sütőpapíron nyújtottam az összes l...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sült meggy nem áztatja el a tésztát, intenzív az íze és a tökéletes brownie tésztát a mennyekbe emeli. Télen-nyáron süthető. Először a meggyet kicsit ki kell szárítani, hogy ne...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit kikeverjük. A tetejére megmelegítjük a szószt majd a megsült tésztát megszurkáljuk és rá öntjük a forró tésztára a mázat
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű