Tésztához:
125 gr zsír, 3,25 dl víz, 215 gr liszt, 6 tojás
Krémhez:
3 db vaníliapuding, 6,5 dl tej, 5 evőkanál cukor, 1/3 Ráma margarin
A vizet felteszem forrni, hozzáadom a zsírt majd a lisztet, 1 percig főzöm.
A tűzről levéve egyenként hozzákeverem a tojásokat.
Zsírozott, lisztezett ( vagy sütőpapíros) tepsibe kis halmokat rakok, kissé távol egymástól. kb 45 percig sütöm légkeverésen, 200 C-on.
A pudingokat a tejjel és a cukorr felfőzöm, majd ha kihűlt hozzáadom a margarint, habosra keverem.
A krémmel megtöltöm a fánkokat, majd a tetejére felvert tejszínt teszek.
A fánk sütésekor vizet teszek egy kisebb tepsibe, így jobb lesz a tészta állaga.
A tojásokat kettéválasztjuk, és a tojások fehérjét kemény habbá verjük a vízzel és a cukorral. Ha kész a hab belekeverjük a tojások sárgáját, amihez már hozzáadtuk a sütőport és a...
Elkészítési idő:◾️A narancsok héját lereszeljük. ◾️A levüket kifacsarjuk. ◾️Én úgy csináltam, hogy a kifacsart levet még 100%-os narancslével pótoltam fel, hogy meglegyen 400 ml. ◾️Hozzáadju...
Elkészítési idő: 30 percElkészítése igazán egyszerű, és nem is túl időigényes A lehető legegyszerűbb (karácsonyi) desszert pár perc időráfordítással Isteni finom és roppanós ez a szupergyors csokis mand...
Elkészítési idő: