20 dkg tisztított epret (fagyasztott is lehet), 2 dl joghurtot, 1 dl tejet és gerezdekre szedett fél narancsot gyümölcspréssel összedolgozunk. Félbevágott eperszemekkel díszítjük.
Fél banánt simára turmixolunk, 1 narancs levét kinyomjuk. A kettőt összekeverjük, és hozzáadunk 2 dl joghurtot meg 2,5 dl tejet. Citromszelettel díszítjük, ízlés szerint adhatunk hozzá cukrot. Frissen kínáljuk.
Ha gyomrunk érzékeny a tejre, fogyasszunk helyette joghurtot! A joghurt kitűnő kalciumforrás, kevesebb laktózt tartalmaz, így gyomrunkat is kíméljük.
A hozzávalókat alaposan mossuk meg. A zöldségeket és a grapefruitot hámozzuk is meg, és az almával együtt vágjuk nagyobb darabokra. Gyümölcscentrifugával nyerjük ki a levüket. Má...
Elkészítési idő: 5 perc Nehézség: KönnyűA cukrot a vízzel és a vaníliával főzzük sűrű sziruppá. Ezután még forrón keverjük hozzá a lefőzött feketekávét és állandóan keverés mellett adjuk hozzá a rumot. Az egészet keverjü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA 4.0 clt gint, a 1.0 cl cukorszirupot és a 6.0 cl narancslét öntsük egy shaker-be és rázzuk jól össze, majd töltsük az egészet egy borospohárba. Végül narancsszelettel és koktélcs...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű1. A málnát megmossuk, megmérjük, hány liter van belőle, ugyanannyi liter felforralt, lehűtött vízzel felöntjük egy uborkás üvegbe. 2. Hozzáadunk 1 kanál citromsót, szétnyomkodj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű