Csoki
jó minőségű sűrű tejszín,
tojássárgája,
zsíros tej
Kell hozzá az üst, gőz fölött habverővel. Először a csokit olvasztod kavargatva, utána jöhet bele a jó minőségű sűrű tejszín, tojássárgája, és a legvégén kis zsíros tejjel felengedve, de csak amennyire muszáj, megkapod a kívánt állagú forró csokit. Ízesítheted narancshéjjal, mentával, különböző likőrökkel, mézzel, ínyencek chilivel bolondítják.
Az étcsokoládét szilánkosra vágjuk. A kókusztej felét felforraljuk, beleszórjuk a csokoládét, majd addig kevergetjük, míg a csokoládé teljesen fel nem olvad benne. Ekkor hozzáadjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megmosott citrusokat megsikáljuk, zöldséghámozóval vékonyan meghámozzuk. Jól zárható befőttes üvegbe beletesszük a citrushéjakat, ráöntjük a vodkát, légmentesen lezárjuk. Eg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA meghámozott banánt, a feldarabolt almát, a zabpelyhet, a leöblített madársalátát vagy bébispenótot tegye turmixgépbe. Adja hozzá a mézet és ízlés szerint a reszelt narancshéjat....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű