menu

Családireceptkönyv.hu

Forró csoki a laJamie Oliver


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Csoki
jó minőségű sűrű tejszín,
tojássárgája,
zsíros tej

Elkészítés:



Kell hozzá az üst, gőz fölött habverővel. Először a csokit olvasztod kavargatva, utána jöhet bele a jó minőségű sűrű tejszín, tojássárgája, és a legvégén kis zsíros tejjel felengedve, de csak amennyire muszáj, megkapod a kívánt állagú forró csokit. Ízesítheted narancshéjjal, mentával, különböző likőrökkel, mézzel, ínyencek chilivel bolondítják.

Forró csoki a laJamie Oliver

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Italok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Tojáslikőr
Tojáslikőr

A tojáslikőrhöz fölforrósítunk 4 dl tejszínt a félbevágott vaníliarudakkal együtt. Habosra keverjük a tojássárgákat a maradék tejszínnel és a porcukorral. A forró tejszínt folytono...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Susan
Csokoládélikőr
Csokoládélikőr

Az étcsokoládét szilánkosra vágjuk. A kókusztej felét felforraljuk, beleszórjuk a csokoládét, majd addig kevergetjük, míg a csokoládé teljesen fel nem olvad benne. Ekkor hozzáadjuk...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar KUBU
KUBU

A sárgarépát és az almát meghámozzuk, felaprítjuk és külön-külön feltesszük főzni annyi vízben, amennyi ellepi. Amikor megfőttek levével együtt összeturmixoljuk a sárgarépát,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hajni
Narancs tej
Narancs tej

összekeverjük

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk