Családireceptkönyv.hu

Forró csoki a laJamie Oliver


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Csoki
jó minőségű sűrű tejszín,
tojássárgája,
zsíros tej

Elkészítés:



Kell hozzá az üst, gőz fölött habverővel. Először a csokit olvasztod kavargatva, utána jöhet bele a jó minőségű sűrű tejszín, tojássárgája, és a legvégén kis zsíros tejjel felengedve, de csak amennyire muszáj, megkapod a kívánt állagú forró csokit. Ízesítheted narancshéjjal, mentával, különböző likőrökkel, mézzel, ínyencek chilivel bolondítják.

Forró csoki a laJamie Oliver

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Italok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Éva
Citromfűbor
Citromfűbor

A bort a citromfűvel jól ledugaszolva szobahőmérsékleten 2 hétig állni hagyjuk, majd leszűrjük. Likőröspohárral illik inni.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Kubu
Kubu

Mindent meghámoztam, majd kockáztam egy fazékba. Belecsavartam a 2 citrom levét. Ezután felengedjük vízzel, és elkezdjük főzni, de csak annyira, hogy épp megpuhuljon minden. Ezután...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Tojáslikőr
Tojáslikőr

A vaníliás cukrokat elkeverjük a tojássárgájával, majd hozzákeverjük a sűrített tejet. Hozzáöntjük a rumot, a vodkát, és végül a tejszínt is belecsurgatjuk. Hűtőb...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk