1 csésze spenót
1 fej vöröshagyma
3 db azsalt paradicsom
citromlé
só
bors
szerecsendió
1 pohár natúr joghurt
1 adag tészta
Pároljuk meg a hozzávalókat, keverjük bele a joghurtot, ízesítsük és tálaljuk a tésztával
Egyszerű keverés után a tészta könnyen süthető. Az első sütése előtt a forró serpenyőbe pici olajat öntünk. A következő palacsintáknál erre már nincs szükség! Maximálisan elegendő,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A liszthez hozzáadom a sót, szárított élesztőt, cukrot, langyos vizet, majd tésztát gyúrok belőle. 2. Kb. negyedórát szoktam keleszteni, közben feldarabolom a feltétet: hagym...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztát összeállítom a hozzávalókból és néhány percig dagasztom. Elég kemény ez a tészta, de az a tapasztalatom, ha könnyíteni akarunk rajta és folyadékot adunk hozzá, akkor töri...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítjük a húsgolyót: a finomra vágott vöröshagymát, a reszelt fokhagymát, a zsemlemorzsát és a tojást a darált húshoz keverjük, sózzuk, borsozzuk, a finomra vágott petrezselye...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű