1 kisebb fej káposzta
2 sárgarépa
1 vöröshagyma
friss petrezselyemzöld
só, bors
1 teáskanál cukor
3 evőkanál tejföl
4 evőkanál majonéz
1 teáskanál édes mustár
A káposztát és a répát lereszeljük és egy tálba tesszük. A hagymát apróra vágjuk, a salátához adjuk és jól lesózzuk. A tejfölt, a majonézt és a mustárt összekeverjük, fűszerezzük, hozzáadjuk a cukrot és ráöntjük a salátára. A petrezselyemzöldet apróra vagdossuk, rászórjuk, jól összekeverjük és lehűtjük, majd fogyaszthatjuk.
A krumplikat pucold meg, mosd át, vágd számodra szimpatikus darabokra, majd főzd őket félpuhára, nagyjából 15 perc alatt. Ezután szedd ki őket egy alkalmas tálba, sózd és borsozd ő...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA magokat a picike kókuszzsíron addig pirítottam, amíg isteni illatuk lett. Mikor kihűlt, sóztam, fűszereztem, és morzsásra aprítottam a lenmagolajjal. Pici forrásvizet öntöttem h...
Elkészítési idő: fél óra Nehézség: KönnyűA saláta hozzávalókat felkockázzuk. A sárgarépát,krumplit.almát megfőzzük és,amikor kihűlt,hozzá keverjük a többi hozzávalót is A tejfölt,majonézt,mustárt apránként adjuk hozzá.Fo...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűVágd föl apróra a hagymát, és nem túl vékony (kb. 5-8 mm-es) szeletekre a gombát Mindenképpen fontos, hogy a gombának legyen tartása, ezért inkább kicsit vastagabbak, mint vékonya...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű