10 szem burgonya
1 nagy tubus majonéz
1 kis pohár tejföl
1 kiskanál mustár
5 fej hagyma
5 tojás
só, bors
A burgonyát megfőzzük héjában. majd megpucoljuk, felkarikázzuk egy tálba. Leöntjük forró, ecetes vízzel és kihűtjük.
Amikor kihűlt leöntjük róla a páclevet és elkészítjük az öntetet: egy tálba nyomjuk a majonézt, tejfölt és mustárt, só, bors, majd összekeverjük.
1.A tésztát sós vízben kifőzzük. 2.A joghurtot összekeverjük a majonézzel és a mustárral. 3.A tojásokat, a sonkát, a paradicsomokat felvágjuk kis kockákra, majd a sajttal együtt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zöldségeket megmostam, megtisztítottam, feldaraboltam és soronként leraktam,a gépsonka szeletekkel együtt. Olívaolajjal, citromlével meglocsoltam. Hűtőbe tettem 1-2 órára,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA paradicsomokat megmossuk, gerezdekre vágjuk. A hagymát apró kockákra vágjuk, majd hozzáadjuk a paradicsomhoz és megsózzuk. Egy kis ideig állni hagyjuk, majd a citromlével és az o...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűA kívánt mennyiségű sajtot egy nylonzacskóba teszem, jól bekötöm. Majd lobogó forró vízbe tesz és addig melegítem, amíg a sajt meg nem olvad. Utána alufóliára, v. nyújtódeszkára ki...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes