10 szem burgonya
1 nagy tubus majonéz
1 kis pohár tejföl
1 kiskanál mustár
5 fej hagyma
5 tojás
só, bors
A burgonyát megfőzzük héjában. majd megpucoljuk, felkarikázzuk egy tálba. Leöntjük forró, ecetes vízzel és kihűtjük.
Amikor kihűlt leöntjük róla a páclevet és elkészítjük az öntetet: egy tálba nyomjuk a majonézt, tejfölt és mustárt, só, bors, majd összekeverjük.
Elkészítés: Mosd meg a gyümölcsöket és a zöldségeket. Távolítsd el az alma magházát, majd aprítsd apró darabokra. Aprísd fel a brokkolit kicsit blansirozni, a hagymát és a diót...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A paradicsomot vékony szeletekre vágom, egy tálon elrendezem, megszórom apró kockákra vágott vöröshagymával. 2. Salátalevet készítek vízzel, ecettel, sóval és cukorral és a...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA paradicsomot mossuk meg és vágjuk félbe. A bazsalikomleveleket helyezzük egymásra, majd szorosan tekerjük fel és szeleteljük fel. A balzsamecetet öntsük keverőtálba, adjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztát megfőzöm (én 2 személyre kb. 200 g-t főztem).A fél csirkemellet felkockázom, megfűszerezem (csirkesült fűszerkeverék, pár csipetnyi só, pár csipetnyi bors, 1 gerezd felap...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű