3 nagyobb fej vöröshagyma
1 csésze kristály cukor
2 db közepes sárgarépa
6, 5 evőkanál olaj
1 nagy flakonos majonéz
2 fej közepes méretű káposzta
4.5 teáskanál tárkonyecet tárkony ecet
Összekeverjük az olajat, a kristálycukrot és a vöröshagymát, de előtte a vöröshagymát apróra vágjuk, majd hozzáadjuk az ecetet és hozzákeverjük a majonézt.
A káposztát hosszúkás csíkokra gyaluljuk le, vagy vágjuk össze, a répát reszeljük le, majd az összekevert masszával jól dolgozzuk össze.
Lehet azonnal is fogyasztani.
A sonkát felkockázzuk és kevés olajban megpirítjuk, hozzáadjuk a borsót és a kukoricát is, egy kevés vizet öntünk alá és fűszerezzük. Hagyjuk 4-5 percen át főni, majd szűrőkanállal...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vöröshagymát félkarikákra szeleteljük, majd forró zsíron megfuttatjuk és rádobjuk a felszeletelt gombát, megsózzuk. Amikor már a gomba levet engedett felöntjük pici vízzel, hozz...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesElső lépésként egy edénybe keverjük össze a hagymát, az olajat és a cukrot, ezután pedig beleönthetjük a tárkonyecetet. Következhet a majonéz és a két lereszelt sárgarépa, valamint...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy tálba a tojásokat beleütjük, hozzáadjuk a tejfölt, sót, őrölt borsot, az összezúzott fokhagymát és jól összekeverjük. A kenyér szeleteket félbe vágjuk, majd egyenként a tojás...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű