3 nagyobb fej vöröshagyma
1 csésze kristály cukor
2 db közepes sárgarépa
6, 5 evőkanál olaj
1 nagy flakonos majonéz
2 fej közepes méretű káposzta
4.5 teáskanál tárkonyecet tárkony ecet
Összekeverjük az olajat, a kristálycukrot és a vöröshagymát, de előtte a vöröshagymát apróra vágjuk, majd hozzáadjuk az ecetet és hozzákeverjük a majonézt.
A káposztát hosszúkás csíkokra gyaluljuk le, vagy vágjuk össze, a répát reszeljük le, majd az összekevert masszával jól dolgozzuk össze.
Lehet azonnal is fogyasztani.
A csirkemellet vágd apró csíkokra, és olajon süsd meg. A burgonyát főzd puhára, majd melegen hámozd meg és szeleteld fel. A paradicsomot és a pritaminpaprikát aprózd fel. A majonéz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tökéletes Cézár saláta hozzávalói (4 személyre): 2 db tojássárgája 2 tk dijoni mustár 2 db szardella filé 4 gerezd fokhagyma 3 ek citromlé 1 ek reszelt parmezán 1 dl olív...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKora tavasszal a zsenge salátának külső, zöld leveleit is felhasználjuk, legfeljebb a levelek felső csúcsát vágjuk le. Később, a külső, durva leveleket leszedjük (salátafőzelék...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű