1.5 kg csirkecomb
5 dl kefir
3 gerezd fokhagyma (zúzott)
1.5 teáskanál fűszerpaprika
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
1 ek méz
6 ek olívaolaj
A húst megtisztítjuk, vékony csíkokra vágjuk, meghintjük sóval, jól átforgatjuk és kicsit hagyjuk lecsepegni. Bő olajat forrósítunk. Egy tálba rakjuk a forgatáshoz a lisztet. Egy...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA vöröshagymát felaprítjuk, és kis lángon, kevés olajon üvegesre dinszteljük egy nagyobb serpenyőben. Hozzáadjuk a kisebb csíkokra vágott csirkemellfilét, összekeverjük, és addig s...
Elkészítési idő: 30perc Nehézség: Könnyű1. A húst tisztítsd meg jó alaposan, majd vágd egységesen vastag - körülbelül az ujjnyi vastagság a maximum, de inkább vékonyabbakat vágj - szeletekre. 2. Sózd be a szeleteket,...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézElkészítése: A húsokat kiolajozott tepsibe tesszük egymás mellé. Az olívaolajat, a szójaszószt, a ketchupot, a mézet, a zúzott fokhagymát és a fűszereket összedolgozzuk, majd rálo...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű