1.5 kg csirkecomb
5 dl kefir
3 gerezd fokhagyma (zúzott)
1.5 teáskanál fűszerpaprika
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
1 ek méz
6 ek olívaolaj
Először a pácot készítjük el. A mustárhoz adjunk egy teáskanálnyi borsot, kávéskanálnyi curry port, hat vagy hét gerezd fokhagymát, a mézet, csipetnyi sót, és végül 4-5 evőkanál ol...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítése: A csirkecombokról lehúzzuk a bőrt és megsózzuk őket. A tejszínt elkeverjük 15 dkg reszelt sajttal. Egy hőálló edény aljára teszünk a sajttal elkevert t...
Elkészítési idő: 70perc Nehézség: KözepesA szeleteket enyhén kiverem. Fűszerezem a sóval, borssal, esetleg a grill fűszerkeverékkel. Ráteszem a bacon csíkokat, végül lapkasajtot terítek rá. Felgöngyölöm és 15-20 percre...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkecombokat félbevágjuk, mindkét oldalát besózzuk. A fűszereket a liszttel összekeverjük, és a csirkecombokat beleforgatjuk. Olajjal kikent tepsibe tesszük. A maradék fűsze...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Könnyű