1 nagyobb csirke
1 dl savanykás vörösbor
1 fej vöröshagyma
2,5 dl paradicsompüré
50 dkg spagetti
zsíradék
néhány gomba
2 gerezd fokhagyma
só, bors
A vöröshagymát egy evőkanálnyi olajon fedő alatt megpirítjuk, megforgatjuk rajta a feldarabolt csirkét, majd 1 dl borban feloldott paradicsompürével felengedjük. Mellédobunk 2 gerezd fokhagymát és lefedve az egészet puhára pároljuk. Végül a fedőt levéve rövid lére sütjük és kifőzött spagettivel körítjük. Aki szereti, tálalás előtt 20 perccel négybe vágott gombát is tehet a csirkéhez
A megmosott hússzelet kiklopfoljuk, és csíkokra vágjuk. Az olívaolajból kakukkfűvel, oregánóval és őrölt borssal ízesített pácot készítünk, melybe beleforgatjuk a húst és hűtőbe te...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűNégy darab, átlagos méretekkel rendelkező csirkemellfilét felvágunk háromszor két centis, szabályos téglatestekre. Megforgatjuk őket 3 evőkanál lisztben. Egy kiváló teflonbevonatt...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KönnyűA konyhakesz combokat becenbe tekerjuk es tepszibe rakjuk .Majd raontjuk a bort , letakarjuk es puhara sutjuk a sutesi ido elott 10 perccel kitakarjuk es ropogosra sutjuk .40 perc...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KönnyűA tejfölt elkeverjük a vízzel és egy tepsibe öntjük. A tejfölös pohárban kimérjük a rizst, majd azt is a tepsibe öntjük, ízesítjük és jól elkeverjük. A húst vékony szeletekre vá...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű