1 nagyobb csirke
1 dl savanykás vörösbor
1 fej vöröshagyma
2,5 dl paradicsompüré
50 dkg spagetti
zsíradék
néhány gomba
2 gerezd fokhagyma
só, bors
A vöröshagymát egy evőkanálnyi olajon fedő alatt megpirítjuk, megforgatjuk rajta a feldarabolt csirkét, majd 1 dl borban feloldott paradicsompürével felengedjük. Mellédobunk 2 gerezd fokhagymát és lefedve az egészet puhára pároljuk. Végül a fedőt levéve rövid lére sütjük és kifőzött spagettivel körítjük. Aki szereti, tálalás előtt 20 perccel négybe vágott gombát is tehet a csirkéhez
Elkészítés: A burgonyát meghámozzuk,megmossuk. Lereszeljük a durvább részén a reszelőnek. A csirkemellet alaposan megmossuk és megszárítjuk. A csirkehúst felkockázzuk – próbálj...
Elkészítési idő: 1 óra2 db kifilézett csirkemellet kb. fél cm vastag szeletekre vágjuk. Forró olajon megkérgesítjük. A szeleteket cserépedénybe tesszük. Amikor mind átsült, akkor a serpenyőbe, amibe a c...
Elkészítési idő: 35A csirkemellet, póréhagymát, kaliforniai paprikát, sárgarépát és a csípős paprikát csíkokra vágjuk. A csirkemell csíkokat wokban vagy serpenyőben kevés olajon fehéredésig sütjük...
Elkészítési idő: 40 perc