3 narancs
2 citrom
4 őszibarack
1 alma
50 gr cukor
1 citrom leve
1/4 narancs leve
6 cl borpárlat
4 cl narancslikőr
2 rúd fahéj
12 cl szénsavas ásványvíz
4 üveg vörösbor
A narancsot és a citromot felszeleteljük, az őszibarackot és az almát hámozzuk, majd az előbbit szeletekre, az utóbbit kockákra vágjuk, végül mindezt egy bólésedényben óvatosan összekeverjük a cukorral, a citrom- és narancslével, a borpárlattal, a likőrrel és a fahéjrudakkal. Lefedjük, 3-4 órára hidegre tesszük, majd kivesszük a fahéjat, hozzáadjuk a bort, megkeverjük, s végül beleöntjük az ásványvizet.
A hozzávalókat gondosan mérjük ki,majd rakjuk egy keverőtálba és egy mixer segítségével lassan dolgozzuk össze. Aki egy kicsit ütősebbre szeretné annak javaslom,hogy a vodka menny...
Elkészítési idő:1. A megmosott meggyet kissé összetörjük és uborkásüvegbe tesszük. 2. Egy maréknyi meggymagot is összetörünk és a gyümölcshöz keverünk. 3. Rászórjuk a cukrot és kistányérral lefe...
Elkészítési idő: 4 nap