3 narancs
2 citrom
4 őszibarack
1 alma
50 gr cukor
1 citrom leve
1/4 narancs leve
6 cl borpárlat
4 cl narancslikőr
2 rúd fahéj
12 cl szénsavas ásványvíz
4 üveg vörösbor
A narancsot és a citromot felszeleteljük, az őszibarackot és az almát hámozzuk, majd az előbbit szeletekre, az utóbbit kockákra vágjuk, végül mindezt egy bólésedényben óvatosan összekeverjük a cukorral, a citrom- és narancslével, a borpárlattal, a likőrrel és a fahéjrudakkal. Lefedjük, 3-4 órára hidegre tesszük, majd kivesszük a fahéjat, hozzáadjuk a bort, megkeverjük, s végül beleöntjük az ásványvizet.
A kókusztejet melegítsétek fel, töltsétek csészékbe, és adjátok hozzá a kávét. Tegyétek bele kókuszolajat és a mézet, majd áztassátok bele 5-7 percre a teafiltert. Ha letelt az idő...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesVegyük elő a turmixgépünket. A kígyóuborkát vágjuk fel nagyobb kockákra, tegyük a turmixba (én nem hámoztam le a héját, persze ha akarja valaki, megteheti). Vágjuk össze a zeller...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűÖsszekeverjük, ha bólés jellegűt akarunk, akkor felöntjük 1 üveg édes pezsgővel. Ha karácsonyi jellegűt: sok fahéjjal, gyömbérrel és szegfűszeggel ízesítjük.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat késes robotgépbe tesszük, és összeturmixoljuk. A vizet fokozatosan adagoljuk, ki-ki ízlése szerint változtasson a mennyiségén.
Elkészítési idő: 5 perc Nehézség: Könnyű