3 narancs
2 citrom
4 őszibarack
1 alma
50 gr cukor
1 citrom leve
1/4 narancs leve
6 cl borpárlat
4 cl narancslikőr
2 rúd fahéj
12 cl szénsavas ásványvíz
4 üveg vörösbor
A narancsot és a citromot felszeleteljük, az őszibarackot és az almát hámozzuk, majd az előbbit szeletekre, az utóbbit kockákra vágjuk, végül mindezt egy bólésedényben óvatosan összekeverjük a cukorral, a citrom- és narancslével, a borpárlattal, a likőrrel és a fahéjrudakkal. Lefedjük, 3-4 órára hidegre tesszük, majd kivesszük a fahéjat, hozzáadjuk a bort, megkeverjük, s végül beleöntjük az ásványvizet.
A zöld-almát, a kivit és a banánt meghámozzuk, nagyobb darabokra vágjuk, majd egy turmixgépbe töltjük. Belefacsarjuk a zöld citrom levét, hozzáadjuk a felszeletelt szárzellert, az...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tejszínt habbá verjük és hűtőbe tesszük 2. Egy lábosba öntjük a cukrot, a kakaóport, a vanília aromát, a sót, valamint a vizet. Gyakori kevergetés mellett forralunk rajta egy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőkapod a legnagyobb üvegtálad. Belerakod a leszemezgetett, megmosott szőlőszemeket. Ráöntöd a szőlőlét. Fogod a lime-ot és felkarikázod, a narancsot is feldarabolod. (félkarikára...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cappucino port elkeverjük a porcukorral és a vaníliás cukorral. Folyamatosan adagolva hozzá a tejszínt csomómentesre keverjük. Lassú tűzön kissé felmelegítjük (nem kell forral...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű