A sertéslapockát és a szalonnát csíkokra, a hagymát apróra, a paprikát, paradicsomot kockákra vágjuk. Ha friss zöldbabunk van, azt is 2-3 centisre daraboljuk. A szalonnát kiolvas...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KözepesEgy mélyebb edényben elkészítjük a pácot: a tojásokat felverjük, hozzákeverjük a tejfölt, a zúzott fokhagymát és a fűszereket. A csirkemelleket felszeleteljük, a vastagabb részeke...
Elkészítési idő: másfél óra Nehézség: KözepesA kimagozott meggyet lecukrozzuk, kis fahéjjal összekeverjük, és állni hagyjuk. Addig elkészítjük a tésztát: a lisztet, sütőport, porcukrot, citromhéjat összekeverjük, majd a mar...
Elkészítési idő: 80 perc Nehézség: KözepesA tejet a cukorral megmelegítjük langyosra, és felfuttatjuk benne az élesztőt. A lisztet, a sót, az olajat és a kefírt tálba tesszük, és összegyúrjuk az élesztős tejjel. Az össz...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesAz élesztőt egy kis cukorral és 1 dl langyos tejjel elkeverjük, felfutattjuk. A lisztet tálba szitáljuk, a közepébe mélyedést készítünk, beleöntjük a felfutatott élesztőt, a szélér...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes