Csicsóka
mosás. darabolás. főzés .
1. A zöldborsót kevés olaj, és kevés víz hozzáadásával elkezdjük párolni (fedővel letakarjuk.) 2. Közben fűszerezzük, édesítjük, hozzáadjuk az aprított zöldség zöldet. 3. Am...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA főzelékhez vágd kockákra a megtisztított édesburgonyákat, majd öntsd fel egy kis vízzel, kb. a harmadáig. Mivel nem fogjuk besűríteni, ezért tényleg csak kevés vizet rakj alá. Do...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit pucold meg, darabold fel, mosd meg, majd annyi vizbe feltenni, hogy épp elfedje. A kolbász héjat le kell szedni, es nagyobb darabokra vágni, majd mehet a krumplihoz + a...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA megtisztított, feldarabolt zöldbabot feltesszük főni annyi vízben, amennyi éppen ellepi. Megsózzuk, beletesszük a babérlevelet, és kb. 20 perc alatt puhára főzzük. Közben a lisz...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű