Uvuvuvkffifi
Czuc
Vu
A meggyet, a cukort és a dzsemfixet lábasba tesszük, és egy fakanállal elkeverjük. A tűzhelyre tesszük, és addig melegítjük, míg jól keverhetővé válik, de még nem lesz tűzforró. Ek...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA gyömbért meghámozva, felkarikázva a forró vízhez adjuk. Hozzáöntjük a cukrot, és addig főzzük, amíg felolvad, beletesszük a citromhéjat és levét is. Levesszük a tűzhelyről, maj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű- Az apróra vágott almát, a virágfejekkel együtt tiszta (ecettel áttörölt, majd megszárított) fazékba raktam. Hozzáadtam a frissen facsart citrom levét (a magoktól megszűrtem)...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű• Elkészítés: Az üvegeket nagyon alaposan (legjobb mosogatógépben, utána elöblítve) kimossuk. A többször megmosott meggyszemekkel teletesszük az üvegeket, de mielőtt tele lennének,...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű