menu

Családireceptkönyv.hu

GARLIC POTATO GRATIN WITH GOAT CHEESE


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 cup half-and-half
1 cup milk (any kind)
1 cup (4 oz.) goat cheese
1 garlic clove, minced
1 Tablespoon all-purpose flour
1 teaspoon kosher salt
1/4 teaspoon black pepper
1/8 teaspoon ground nutmeg
5 cups thinly sliced peeled Yukon gold potato (about 2 1/2 pounds)

Elkészítés:


reheat oven to 400 degrees F.

In a large bowl, whisk half-and-half, milk, goat cheese, garlic, flour, salt, pepper and nutmeg. Arrange potato slices in a single layer in a medium greased baking dish. Pour 1/4 of the milk mixture over top, then layer potato slices and add another 1/4 of the milk mixture. Repeat with remaining potato slices and milk mixture until you reach the top of the dish.

Bake for 1 hour and 10 minutes, or until potato gratin is tender and bubbly.

Enjoy!

GARLIC POTATO GRATIN WITH GOAT CHEESE

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Vegetáriánus,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Adrienn
Cukkinikrokett
Cukkinikrokett

A cukkinit lereszeljük, enyhén megsózzuk, és állni hagyjuk, majd kicsavarjuk belőle a nedvességet. A vajat egy edényben felhevítjük, majd rádobjuk az apróra vágott vöröshagymát, é...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Tünde
Cukkínis- sajtos lasagne tekercs
Cukkínis- sajtos lasagne tekercs

Először a paradicsomos szószt készítsük el. A sűrített paradicsomot keverjük simára a vízzel. A vöröshagymát, a fokhagymát, és a bazsalikomot vágjuk fel apróra. Hevítsük fel...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Tünde
Sajtos-spenótos gnocchi
Sajtos-spenótos gnocchi

Először is ha fagyasztott spenóttal készítjük, akkor a boltban kapható 500 grammos felét vesszük, egy tálba helyezzük, és hagyjuk szobahőmérsékleten kiolvadni. A legjobb, ha előző...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Csőben sült karfiol
Csőben sült karfiol

Így készítsd: 1. A sütőt kapcsold be 180 fokra. 2. A karfiolt szedd rózsáira, késsel vagdald át, majd sós vízben főzd 2 percig. Azonnal szűrd le. Teríts el egy kivajazott tűz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk