1 tablespoon olive oil
½ cup diced onion
1-2 cloves garlic, minced
1 tablespoon tomato paste
1 can (14.5) diced tomatoes
1 package Veggie Blend Ins(TM) carrot puree
1 tablespoon Italian seasoning
1 teaspoon salt
¼ teaspoon pepper
1-3 teaspoons sugar
Heat the olive oil over medium heat in a large skillet. Add the onion and cook until softened, about 5 minutes. Add the garlic and cook until fragrant, 30-60 seconds. Stir in the tomato paste and allow to cook for another minute. Pour in the diced tomatoes, carrot puree, Italian seasoning, salt and pepper. Add desired amount of sugar. Stir together and bring to a bubble, then reduce heat and simmer for about 15 minutes. For a smooth sauce, allow to cool slightly then puree in a food processor or blender.
I start by adding only 1 teaspoon of sugar, and add more sugar as needed depending on the tomatoes.
A szilvát pároljuk, mikor levet kezd ereszteni, hozzáadjuk a mézet, a fahéjat, a gyömbért és a vörösbort. A fűszerek és bor mennyisége csak irányadó az én szám íze szerint, kóstolg...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA gyümölcslevet felforraljuk. Az ételkeményítőt 3 evőkanál vízzel simára keverjük majd a forró gyümölcslébe öntjük, belekaparjuk a vanília rúd belsejét, és hozzáadjuk a cukrot. Újr...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű3 ek cukrot megolvasztunk egy edényben kevergetve. A hideg tejben keverjük el a pudingport, ha mézszínűre karamellizálódott a cukor, öntsük rá a tejet. Sisteregni fog, olyan, mint...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTurmixgépben kb. 5 percig sűrű sajtkrém állagúvá turmixoljuk
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű